Muguri de Dud negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Dud negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Muguri de Dud negru Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal actiuni: stimuleaza sinteza de proteine reduce lipidemia totala si colesterolul stimuleaza imunitatea prin cresterea fagocitozei hipoglicemianta protectia functiilor pancreatice

13,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Muguri Dud Negru 30 Monodz Hofigal

Prezentare Muguri Dud Negru 30 Monodz Hofigal O doza de 2,0 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de dud. 

Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum. Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului). 

Actiuni Stimuleaza sinteza de proteine, reduce lipidemia totala si colesterolul, stimuleaza imunitatea prin cresterea fagocitozei, hipoglicemianta, protectia functiilor pancreatice. 

Conditii de pastrare La temperatura de 15-25 C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemina copiilor. 

Administrare : 1 doza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. 

Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cit mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, virsta etc. 

La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.