Muguri Dud Negru 30 Monodz Hofigal

Muguri Dud Negru 30 Monodz Hofigal

Muguri Dud Negru 30 Monodz HofigalPrezentare Muguri Dud Negru 30 Monodz HofigalO doza de 2,0 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de dud.Contraindicatii:nu au fost semnalate pina acum.Precautii:in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).ActiuniStimuleaza sinteza de proteine, reduce lipidemia totala si colesterolul, stimuleaza imunitatea prin cresterea fagocitozei, hipoglicemianta, protectia functiilor pancreatice.Conditii de pastrareLa temperatura de 15-25 C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemina copiilor.Administrare :1 doza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cit mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei p ...
12,35 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Muguri Dud Negru 30 Monodz Hofigal

Prezentare Muguri Dud Negru 30 Monodz Hofigal O doza de 2,0 ml contine extract glicerohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de dud. Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum. Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului). Actiuni Stimuleaza sinteza de proteine, reduce lipidemia totala si colesterolul, stimuleaza imunitatea prin cresterea fagocitozei, hipoglicemianta, protectia functiilor pancreatice. Conditii de pastrare La temperatura de 15-25 C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemina copiilor. Administrare : 1 doza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cit mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia si cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, virsta etc. La indicatiile medicului se pot schimba asocierile.

Fisa tehnica

Hofigal