Muguri Pin 30 Monodz Hofigal

Compozitie: o monodoza contine 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de pin. 

Despre produs: Actiune: remediu regenerator pentru sistemul osteo-articular, antiinflamator asupra tuturor cartilagiilor articulare, remineralizant; intervine asupra metabolismului protidic (corecteaza hipo- alfa 2, beta, gamma-globulinemia si nivelul albuminelor) si asupra metabolismului lipidelor si lipoproteinelor (reduce nivelul colesterolului total si a beta-lipoproteinelor). 

Recomandari: in coxartroze, gonartroze, artroze vertebrale, reumatism cronic degenerativ, osteoporoza (post menopauza si senila), fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor; in lombalgii si cervicartroze, hipocolesterolemiant in ateroscleroza. 

Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. 

In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice (in osteoartroze si reumatism cronic degenerativ cu coacazul negru, murul si vita de vie; in coxartroze cu coacazul negru, vita de vie si mesteacanul pufos; in fracturi pe teren senil, osteoporoza postmenopauza cu murul si macesul; in lombalgii cu merisorul de munte; in osteoporoza senila si artroze cu murul; in fracturi patologice si intarzierea consolidarii fracturilor cu bradul alb etc.). 

La recomandarea medicului se pot schimba asocierile. 

Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.