Muguri de Vita de Vie gemoderivat 30 monodoze Hofigal

Muguri de Vita de Vie gemoderivat 30 monodoze Hofigal

Muguri de Vita de Vie -gemoderivat (30 monodoze) HofigalDespre produs: Actiune: antiinflamatoare (in inflamatiile cronice si recidivante ale aparatului osteoarticular), imunomodulatorie, stimuleaza sistemul reticuloendotelial, antireumatica, normalizeaza valorile proteinelor serice (albumine,alfa1-, alfa2- si beta-globuline, beta-lipoproteine, gama globuline) si a colesterolului total.Recomandari: reumatism articular acut, reumatism degenerativ cronic, coxartroza, gonartroza, artroze generalizate, artrite deformante ale micilor articulatii (poliartrita reumatoida), manifestari articulare din guta, rectocolita ulcerohemoragica, sindroamele caracterizate prin hipergamaglobulinemie, leucocitoza si limfocitoza, coadjuvant in limfoame, osteoporoza, hemoragie uterina din menopauza, neo ...
12,35 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Muguri de Vita de Vie -gemoderivat (30 monodoze) Hofigal


Despre produs: Actiune: antiinflamatoare (in inflamatiile cronice si recidivante ale aparatului osteoarticular), imunomodulatorie, stimuleaza sistemul reticuloendotelial, antireumatica, normalizeaza valorile proteinelor serice (albumine, alfa1-, alfa2- si beta-globuline, beta-lipoproteine, gama globuline) si a colesterolului total. Recomandari: reumatism articular acut, reumatism degenerativ cronic, coxartroza, gonartroza, artroze generalizate, artrite deformante ale micilor articulatii (poliartrita reumatoida), manifestari articulare din guta, rectocolita ulcerohemoragica, sindroamele caracterizate prin hipergamaglobulinemie, leucocitoza si limfocitoza, coadjuvant in limfoame, osteoporoza, hemoragie uterina din menopauza, neoformatiuni cutanate (veruci, nevi etc.).
Mod de administrare: 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inainte de mesele principale; in asocieri 1monodoze de 1,5 ml extract o data pe zi sau dupa recomandarea medicului. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si apoi se inghite treptat. ÃŽn functie de afectiune se poate asocia cu alte extracte glicerinohidroalcoolice: in reumatism poliarticular cronic cu pinul si coacazul negru; in artroze cu mesteacanul pufos, pinul si coacazul negru; in leucocitoza, limfocitoza cu castanul salbatic si catina rosie; in osteoporoza cu coacazul negru si pinul; in angine recidivante cu nucul. La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.
Forma de prezentare: cutie plianta continand 30 monodoze de 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic.

Fisa tehnica

Hofigal