Gel de dus cu portocala si verveina, Herbagen

Gel de dus cu portocala si verveina, 250 ml, Herbagen

Gel de dus cu portocala si verveina, Herbagen. Produse cosmetice baie-Herbagen, Gel de dus cu portocala si verveina, Herbagen, 250mlEste un produs cosmetic destinat spalarii corpului pentru mentinerea unei igiene constante a pielii, iar amestecul de uleiuri esentiale naturale de portocala si verveina confera epidermei un tonus crescut de prospetime si luminozitate. Categoria : Gel de dus > ingrijire corporalaAroma: portocale si verveina Cantitate: 250 mlGel de dus cu portocala si verveina Herbagen 250 ml Producator Herbagen ...

10,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Gel de dus cu portocala si verveina, 250 ml, Herbagen

Produse cosmetice baie-Herbagen, Gel de dus cu portocala si verveina, Herbagen, 250ml 

Este un produs cosmetic destinat spalarii corpului pentru mentinerea unei igiene constante a pielii, iar amestecul de uleiuri esentiale naturale de portocala si verveina confera epidermei un tonus crescut de prospetime si luminozitate. 

Categoria : Gel de dus > ingrijire corporala

Aroma: portocale si verveina 

Cantitate: 250 ml Gel de dus cu portocala si verveina Herbagen 

Producator Herbagen

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa