Ulei Macadamia Rose, 200ml, Herbagen

Lapte de corp hidratant, Ulei Macadamia Rose, 200ml, Herbagen

Herbagen-Lapte de corp,hidratant,Ulei Macadamia Rose,200ml Lapte de corp-Herbagen este un lapte de corp hidratantContine ulei de macadamia,bogat in omega7,hraneste pielea uscata,actionand ca un hidratant natural.Laptele de corp-Herbagen pe langa uleiul de macadamia,mai contine unt de shea,parfumand epiderma .Tip produs:Lapte de corp hidratantContine: ulei de macadamia si ulei de sheaContinut:250mlProducator:HerbagenComanda: Herbagen-Lapte de corp, hidratant,Ulei Macadamia Rose,200ml ...

21,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Herbagen Lapte de corp, hidratant, Ulei Macadamia Rose, 200ml

Lapte de corp-Herbagen este un lapte de corp hidratant Contine ulei de macadamia, bogat in omega 7, hraneste pielea uscata, actionand ca un hidratant natural. Laptele de corp Herbagen pe langa uleiul de macadamia, mai contine unt de shea, parfumand epiderma.

Tip produs: Lapte de corp hidratant 

Contine: ulei de macadamia si ulei de shea 

Continut: 250ml 

Producator: Herbagen 

Comanda: Herbagen-Lapte de corp, hidratant, Ulei Macadamia Rose, 200ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.