Quartett Spumant de baie

Spumant de baie cu Eucalipt, Quartett

Spumant de baie cu Eucalipt cu beneficii in sistemul respirator Prospect: Spumant de baie cu EucaliptSpumant de baie cu Eucalipt, sunt produse cosmetice pentru baie,cu efecte si beneficii terapeutice,aduse de Eucalipt, pentru sistemul respirator. Foarte multe medicamente folosesc eucaliptul ca tratament in Sistemul Respirator ,tratarea bolilor respiratorii ca: bronsita, tuse, gripa, raceala, sinuzita ect. Compozitie: Frunzele sunt bogate in flavonoide liposolubile, taninuri, rezine, cumarine, ceara, piperitona si, mai ales, ulei eteric aromatic, cu miros puternic, foarte placut.Dozaj: 1-2 capace la o baie. Prezentare: 500 ml. Producator Pharmamedico Germania ...

7,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Spumant de baie cu Eucalipt 

Prospect: Spumant de baie cu Eucalipt

Spumant de baie cu Eucalipt sunt produse cosmetice pentru baie,cu efecte si beneficii terapeutice,aduse de Eucalipt,pentru sistemul respirator. 

Foarte multe medicamente folosesc eucaliptul ca tratament in Sistemul Respirator, tratarea bolilor respiratorii ca: bronsita, tuse, gripa, raceala, sinuzita ect. 

Compozitie:Frunzele sunt bogate in flavonoide liposolubile, taninuri, rezine, cumarine, ceara, piperitona si, mai ales, ulei eteric aromatic, cu miros puternic, foarte placut.

Dozaj: 1-2 capace la o baie. 

Prezentare: 500 ml. 

Producator Pharmamedico Germania

Fisa tehnica

Quartett