Gel antireumatic cu sare de Bazna, 250 ml, Biomedicus

Gel antireumatic cu sare de Bazna, 250 ml, Biomedicus

Gel antireumatic cu Sare de Bazna. Biomedicus gel cu sare de bazna, extract de tataneasa, scoarta de salcie, brusture si salvie. Sarea de bazna - este extrasa de la mare adancime din subsolul satiunii Bazna, jud.Mures. Sarea este obtinuta prin fierbarea si evaporarea apelor minerale bogate in cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura de brom si de natriu. Sarea de bazna este indicata in: reumatism, artorza , poliartrita, discopatii, mialgii, hipertiroidie, leucoplazie. Tataneasa apicata extern este considerata un adevarat panaceu, deoarece alina inflamatiile si grabeste vindecarea in dermatoze, inchide si vindeca rapid plagile, grabeste procesul de refacere a epidermei dupa arsuri, face sa se retraga tumorile exteriorizate. 

10,00 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
12 9,50 RON Pana la 6,00 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gel Antireumatic cu Sare de Bazna

Gel cu sare de bazna, extract de tataneasa, scoarta de salcie, brusture si salvie 

Sarea de bazna - este extrasa de la mare adancime din subsolul satiunii Bazna, jud.Mures. Sarea este obtinuta prin fierbarea si evaporarea apelor minerale bogate in cloruri de natriu, potasiu, magneziu, calciu, iodura de brom si de natriu. Sarea de bazna este indicata in: reumatism, artorza , poliartrita, discopatii, mialgii, hipertiroidie, leucoplazie. 

Tataneasa extern este considerata un adevarat panaceu, deoarece alina inflamatiile si grabeste vindecarea in dermatoze, inchide si vindeca rapid plagile,grabeste procesul de refacere a epidermei dupa arsuri, face sa se retraga tumorile exteriorizate, reface rapid tesuturile dupa contuzii si traumatisme. Unul din cele mai active principii ale tatanesei este alantoina, avand efecte antiinflamatoare, antitumorale si favorizeaza refacerea tesuturilor. 

Extractul de scoarta de Salcie, aspirina naturala este un puternic adjuvant in tratamentul afectiunilor reumatice. Brusturele sau captalanul contine o serie de principii active cum ar fi: inulina, saruri de potasiu, uleiuri volatile substante antimicrobiene ii confera proprietati vindecatoare pentru mai multe afectiuni. Are efect antiinflamator la nivelul articulatiilor, ajuta la stoparea proceselor de distrugere a tesuturilor cartilaginoase din articulatii datorita efectului antioxidant al plantei. 

Salvia contine acizi fenolici si enzime cu proprietati antioxidante. Una dintre ele este superoxid dismutaza, enzima antiimbatranire ce corecteaza defectele aparute in timpul procesului de multiplicare celulara. 

Produs de Uniclinical SRL in U.E

Brand: Biomedicus

Prezentare: cutie

Cantitate produs: 250 ml

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa