Musli, 1 kg, Solaris

Musli, 1 kg, Solaris

11,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Musli, 1Kg, Solaris Plant

In scopul unei vieti si alimentatii sanatoase Sam Distribution,a deschis acest magazin online pentru persoanele care au inteles sa aleaga o alimentatie sanatoasa,la cei care se indreapta spre o medicina naturista,sa consume alimente, alimentele asa cum se gasesc in natura sau cat mai aproape de aceasta,printr-o prelucrare culinara minima. 

Alimentatia naturala are o actiune "blanda" asupra procesului de digestie,precum si asupra altor functii importante ale organismului ( renal,nervos). 

Alimentatia se schimba in functie de evolutia starii bolnavului,iar daca este vorba de un sanatos,in functie de unele stari particulare fiziologice ( perioada de maxima crestere,sarcina,stare de epuizare fizica sau psihica). In categoria-Sanatate,Fructe,Seminte,Cerale,Fainuri puteti comanda online o gama diversa de produse Bio si Produse Naturale,pentru o alimentatie cat mai sanatoasa din gama Solaris Plant si numai. 

Musli-Solaris Plant,contine: Fulgi de cereale si fulgi de porumb cu zahar, stafide, curmale, banane, ananas, seminte de floarea soarelui, cirese, cocos si papaya. 

Acest produs satisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei, un mic dejun echilibrat, o digestie inlesnita de fibrele din compozitie. 

Prezentare:1kg 

Producator:Solaris Plant

S-ar putea sa-ti placa