Musli, 1 kg, Solaris

Musli, 1 kg, Solaris

12,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Musli, 1Kg, Solaris Plant

In scopul unei vieti si alimentatii sanatoase Sam Distribution,a deschis acest magazin online pentru persoanele care au inteles sa aleaga o alimentatie sanatoasa,la cei care se indreapta spre o medicina naturista,sa consume alimente, alimentele asa cum se gasesc in natura sau cat mai aproape de aceasta,printr-o prelucrare culinara minima. 

Alimentatia naturala are o actiune "blanda" asupra procesului de digestie,precum si asupra altor functii importante ale organismului ( renal,nervos). 

Alimentatia se schimba in functie de evolutia starii bolnavului,iar daca este vorba de un sanatos,in functie de unele stari particulare fiziologice ( perioada de maxima crestere,sarcina,stare de epuizare fizica sau psihica). In categoria-Sanatate,Fructe,Seminte,Cerale,Fainuri puteti comanda online o gama diversa de produse Bio si Produse Naturale,pentru o alimentatie cat mai sanatoasa din gama Solaris Plant si numai. 

Musli-Solaris Plant,contine: Fulgi de cereale si fulgi de porumb cu zahar, stafide, curmale, banane, ananas, seminte de floarea soarelui, cirese, cocos si papaya. 

Acest produs satisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei, un mic dejun echilibrat, o digestie inlesnita de fibrele din compozitie. 

Prezentare:1kg 

Producator:Solaris Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: