Musli, 1 kg, Solaris

Musli, 1 kg, Solaris

12,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Musli, 1Kg, Solaris Plant

In scopul unei vieti si alimentatii sanatoase Sam Distribution,a deschis acest magazin online pentru persoanele care au inteles sa aleaga o alimentatie sanatoasa,la cei care se indreapta spre o medicina naturista,sa consume alimente, alimentele asa cum se gasesc in natura sau cat mai aproape de aceasta,printr-o prelucrare culinara minima. 

Alimentatia naturala are o actiune "blanda" asupra procesului de digestie,precum si asupra altor functii importante ale organismului ( renal,nervos). 

Alimentatia se schimba in functie de evolutia starii bolnavului,iar daca este vorba de un sanatos,in functie de unele stari particulare fiziologice ( perioada de maxima crestere,sarcina,stare de epuizare fizica sau psihica). In categoria-Sanatate,Fructe,Seminte,Cerale,Fainuri puteti comanda online o gama diversa de produse Bio si Produse Naturale,pentru o alimentatie cat mai sanatoasa din gama Solaris Plant si numai. 

Musli-Solaris Plant,contine: Fulgi de cereale si fulgi de porumb cu zahar, stafide, curmale, banane, ananas, seminte de floarea soarelui, cirese, cocos si papaya. 

Acest produs satisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei, un mic dejun echilibrat, o digestie inlesnita de fibrele din compozitie. 

Prezentare:1kg 

Producator:Solaris Plant

S-ar putea sa-ti placa