Seminte germeni Lucerna Eco, 120 g, Sennentor

Seminte germeni Lucerna Eco, 120 g, Sennentor

Seminte (Germeni) Lucerna Eco 120 g SennentorDescriere Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g SennentorGermenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau paine si gustosi cu branzeturi, avand o aroma de nuci. Mod de preparare: Imbibati in apa pentru 4-6 ore, clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 4-6 zile. Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la raze de soare directe. Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g Sennentor Gramaj 120g ...

8,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Seminte (Germeni) Lucerna Eco 120 g Sennentor

Descriere Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g Sennentor Germenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau paine si gustosi cu branzeturi, avand o aroma de nuci. 

Mod de preparare: Imbibati in apa pentru 4-6 ore, clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 4-6 zile. 

Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la raze de soare directe. 

Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g Sennentor 

Gramaj 120g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa