Seminte germeni Lucerna Eco, 120 g, Sennentor

Seminte germeni Lucerna Eco, 120 g, Sennentor

Seminte (Germeni) Lucerna Eco 120 g SennentorDescriere Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g SennentorGermenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau paine si gustosi cu branzeturi, avand o aroma de nuci. Mod de preparare: Imbibati in apa pentru 4-6 ore, clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 4-6 zile. Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la raze de soare directe. Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g Sennentor Gramaj 120g ...

8,20 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Seminte (Germeni) Lucerna Eco 120 g Sennentor

Descriere Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g Sennentor Germenii de lucerna sunt deliciosi in salate, supe sau paine si gustosi cu branzeturi, avand o aroma de nuci. 

Mod de preparare: Imbibati in apa pentru 4-6 ore, clatiti si puneti in vase de germinare, lasati la germinare intr-un loc intunecat pentru 2 zile, iar dupa aceasta intr-un spatiu luminos 4-6 zile. 

Pastrati la o temperatura moderata (de aprox.20 grade C), umezeala si sa evitati expunerea la raze de soare directe. 

Seminte Germeni Lucerna Eco 120 g Sennentor 

Gramaj 120g

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa