Fructe uscate cocos, 70g, Longevita

Fructe uscate cocos, 70g, Longevita

Fructe Uscate Cocos 70g Longevita Descriere Fructe Uscate Cocos 70g Se consuma ca atare sau in diverse combinatii (cu fructe, cereale, etc.) Fructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati complecsi, continand multe din vitaminele si mineralele necesare vitalitatii omului. Bogate in zaharoza, fructoza si glucoza naturale, ele ofera o sursa constanta de energie. Zaharurile au reactie alcalina si neutralizeaza acizii formati in organism de alte produse precum carnea sau ouale. Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa sursa de zahar dupa fructele proaspete, da oricum inaintea mierei sau zaharului. Fructe Uscate Cocos 70g Cantitate 70g Producator: Longevita

5,66 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Fructe Uscate Cocos

Descriere Fructe Uscate Cocos 70g Se consuma ca atare sau in diverse combinatii (cu fructe, cereale, etc.)

Fructele uscate sunt bogate in fibre si carbohidrati complecsi, continand multe din vitaminele si mineralele necesare vitalitatii omului. Bogate in zaharoza, fructoza si glucoza naturale, ele ofera o sursa constanta de energie.

Zaharurile au reactie alcalina si neutralizeaza acizii formati in organism de alte produse precum carnea sau ouale.

Fructele uscate reprezinta cea mai sanatoasa sursa de zahar dupa fructele proaspete, da oricum inaintea mierei sau zaharului.

Fructe Uscate Cocos 70g

Cantitate 70g

Producator : Longevita

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.