Merisor fructe uscare, 300gr, Solaris Plant

Merisor fructe uscate, 300gr, Solaris

Merisor Fructe 300gr Solaris Plant Descriere: Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant Merisorul este un mic arbust cu frunzele mereu verzi si florile de culoare alba sau rosie, rezistent in conditii extreme de pana la -40 grade Celsius. Fructele de merisor au un gust dulce acrisorsi se pot consuma catatare sau ca adaos in iaurt , in amestec cu cereale si in diverse preparate dulci. Ingrediente: merisor, zahar din trestie Fara aditivi sau conservanti Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant 100% natural ...

13,79 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Merisor fructe uscate 

Descriere: Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant 

Merisorul este un mic arbust cu frunzele mereu verzi si florile de culoare alba sau rosie, rezistent in conditii extreme de pana la -40 grade Celsius. 

Fructele de merisor au un gust dulce acrisor si se pot consuma catatare sau ca adaos in iaurt, in amestec cu cereale si in diverse preparate dulci. 

Ingrediente: merisor, zahar din trestie 

Fara aditivi sau conservanti 

Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant 100% natural

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa