Merisor fructe uscare, 300gr, Solaris Plant

Merisor fructe uscate, 300gr, Solaris

Merisor Fructe 300gr Solaris Plant Descriere: Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant Merisorul este un mic arbust cu frunzele mereu verzi si florile de culoare alba sau rosie, rezistent in conditii extreme de pana la -40 grade Celsius. Fructele de merisor au un gust dulce acrisorsi se pot consuma catatare sau ca adaos in iaurt , in amestec cu cereale si in diverse preparate dulci. Ingrediente: merisor, zahar din trestie Fara aditivi sau conservanti Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant 100% natural ...

13,79 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Merisor fructe uscate 

Descriere: Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant 

Merisorul este un mic arbust cu frunzele mereu verzi si florile de culoare alba sau rosie, rezistent in conditii extreme de pana la -40 grade Celsius. 

Fructele de merisor au un gust dulce acrisor si se pot consuma catatare sau ca adaos in iaurt, in amestec cu cereale si in diverse preparate dulci. 

Ingrediente: merisor, zahar din trestie 

Fara aditivi sau conservanti 

Merisor Fructe 300 gr Solaris Plant 100% natural

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa