Musli, 1 kg, Solaris

Musli, 1 kg, Solaris

Musli, 1 kg, Solaris In scopul unei vieti si alimentatii sanatoase Sam Distribution, a deschis acest magazin online pentru persoanele care au inteles sa aleaga o alimentatie sanatoasa,la cei care se indreapta spre o medicina naturista,sa consume alimente, alimentele asa cum se gasesc in natura sau cat mai aproape de aceasta,printr-o prelucrare culinara minima. Alimentatia naturala are o actiune "blanda" asupra procesului de digestie, precum si asupra altor functii importante ale organismului (renal, nervos). Alimentatia se schimba in functie de evolutia starii bolnavului, iar daca este vorba de un sanatos, in functie de unele stari particulare fiziologice (perioada de maxima crestere, sarcina, stare de epuizare fizica sau psihica). In categoria-Sanatate, 

11,70 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Musli,1Kg,Solaris Plant


In scopul unei vieti si alimentatii sanatoase Sam Distribution,a deschis acest magazin online pentru persoanele care au inteles sa aleaga o alimentatie sanatoasa,la cei care se indreapta spre o medicina naturista,sa consume alimente, alimentele asa cum se gasesc in natura sau cat mai aproape de aceasta,printr-o prelucrare culinara minima.
Alimentatia naturala are o actiune "blanda" asupra procesului de digestie,precum si asupra altor functii importante ale organismului ( renal,nervos).
Alimentatia se schimba in functie de evolutia starii bolnavului,iar daca este vorba de un sanatos,in functie de unele stari particulare fiziologice ( perioada de maxima crestere,sarcina,stare de epuizare fizica sau psihica). In categoria-Sanatate,Fructe,Seminte,Cerale,Fainuri puteti comanda online o gama diversa de produse Bio si Produse Naturale,pentru o alimentatie cat mai sanatoasa din gama Solaris Plant si numai.
Musli-Solaris Plant,contine: Fulgi de cereale si fulgi de porumb cu zahar, stafide, curmale, banane, ananas, seminte de floarea soarelui, cirese, cocos si papaya.
Acest produs satisface nevoia de nutrienti si fibre a organismului si ofera organismului energie la primele ore ale zilei, un mic dejun echilibrat, o digestie inlesnita de fibrele din compozitie.
Prezentare:1kg
Producator:Solaris Plant

Fisa tehnica

SOLARIS

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!

S-ar putea sa-ti placa