Charcoal Activated (Carbune medicinal 280mg) 50 capsule, Secom

Charcoal Activated (Carbune medicinal 280mg) 50 capsule, Secom

Cumpara Charcoal Activated (Carbune medicinal) 280mg Secom de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Charcoal Activated - supliment alimentar pentru flatulenta la cel mai bun pret!

33,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Charcoal Activated (Carbune medicinal)

Prospect: Charcoal Activates este un carbune medicinal,100% pur, ce contine 280 mg de carbune medical pe capsula, cu proprietati terapeutice ce poate fi folosit ca medicament si indicat ca tratament naturist in: - gaze intestinale ( flatulenta ), - elimina toxinele din organism (detoxifiere ) -reduce colesterolul. -trateaza balonarea sau arsurile la stomac, -lupta cu indigestia, -trateaza crizele de gastrita, -previne absortia substantelor chimice, -ajuta digestia dupa consumul de alimente. 

Administrare: Cate 2 capsule/zi la masa. Se poate repeta doza dupa 2 ore, daca este necesar. Atentie a nu se depasi mai mult de 16 capsule/zi, cu exceptia recomandarii consultantului de specialitate. 

Absorbtia carbunelui activat poate reduce eficienta medicatiei. Carbunele activat poate produce temporar colorarea scaunului in negru. 

Prezentare: 50 capsule 

Producator: Secom 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.