Carbocit , 30 comprimate, Biofarm

Carbocit (carbune medicinal) 30 comprimate, Biofarm

Cumpara Carbocit (carbune medicinal) 30 comprimate, Biofarm de la SamDistribution.ro indicat in tulburari digestive. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

14,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Carbocit 

Carbocit este un carbune activ (carbune medicinal) 250 mg, indicat in tulburari digestive insotite de balonare / flatulenta,este o pulbere neagra, fara gust, fara miros, insolubila, contribuie la reducerea flatulentei dupa consumul de alimente. 

Ingrediente: Carbune activ 250 mg, agent de incarcare (lactoza monohidrat), agenti de intarire: polividona K30 si gelatina, agent de umezire (amidon de porumb). 

Carbune medicinal Indicatii: 

Tulburari digetive insotite de Balonare/Flatulenta Adsorbant intestinal (Adsorbant) Corp pe suprafata caruia se fixeaza o substanta prin absorbtie. ) Antiflatulent 

Atentionari: A se utiliza cu 2 ore inainte sau la 2 ore dupa administrarea de alte suplimente alimentare sau medicamente. Nu se recomanda administrarea in caz de obstructii intestinale, interventii chirurgicale recente, hemoragii intestinale. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se consuma inainte de data expirarii inscrisa pe ambalajul produsului. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. 

Prezentare: 30 comprimate 

Producator: Biofarm