Silimarina Forte, 90 capsule (pret, prospect) Rotta Natura

Silimarina Forte, 90 capsule, Rotta Natura

Silimarina Forte,90Cps,Rotta Natura,tratament hepatite acute si croniceSilimarina, denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului.Actiunea benefica a silimarinei se bazeaza pe 2 mecanisme de actiune: -mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, stimuland functia antitoxica a ficatului.-stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora.Silimarina indeplineste deci 2 roluri esentiale: de protectie hepatocelulara si de regenerare a tesutului hepatic.Produsul "Silimarina forteâ€, cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezinta solutia ...

28,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Silimarina Forte Rotta Natura, tratament hepatite acute si cronice

Silimarina de la Rotta Natura, denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului. 

Actiunea benefica a silimarinei se bazeaza pe 2 mecanisme de actiune: 

-mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, stimuland functia antitoxica a ficatului. 

-stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora. Silimarina indeplineste deci 2 roluri esentiale: de protectie hepatocelulara si de regenerare a tesutului hepatic. 

Produsul "Silimarina forte", cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezinta solutia optima de protectie a ficatului, mai ales in conditiile actuale cand organismul uman este supus unei game largi de factori nocivi ce actioneaza direct asupra acestuia. 

Efecte: Silimarina Forte

-Tratament pentru afectiuni ca: antioxidanti 

- efecte convalescenta detoxifiere hipercolesterolemie imunitate scazuta memoria 

- combaterea problemelor obezitate surmenaj psihic si intelectual 

Ca supliment alimentar in hepatite acute si cronice, ciroza compensata precum si persoanelor care lucreaza cu substante sau in mediu toxic. Compozitie: Extract din seminte de armurariu  140 mg. ( 112 mg. silimarina ) 

Mod de prezentare: 90 capsule 

Administrare: Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de minim 3 luni.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: