Silimarina Forte, 90 capsule (pret, prospect) Rotta Natura

Silimarina Forte, 90 capsule, Rotta Natura

Silimarina Forte,90Cps,Rotta Natura,tratament hepatite acute si croniceSilimarina, denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului.Actiunea benefica a silimarinei se bazeaza pe 2 mecanisme de actiune: -mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, stimuland functia antitoxica a ficatului.-stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora.Silimarina indeplineste deci 2 roluri esentiale: de protectie hepatocelulara si de regenerare a tesutului hepatic.Produsul "Silimarina forteâ€, cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezinta solutia ...

26,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Silimarina Forte Rotta Natura, tratament hepatite acute si cronice

Silimarina de la Rotta Natura, denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului. 

Actiunea benefica a silimarinei se bazeaza pe 2 mecanisme de actiune: 

-mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, stimuland functia antitoxica a ficatului. 

-stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora. Silimarina indeplineste deci 2 roluri esentiale: de protectie hepatocelulara si de regenerare a tesutului hepatic. 

Produsul "Silimarina forte", cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezinta solutia optima de protectie a ficatului, mai ales in conditiile actuale cand organismul uman este supus unei game largi de factori nocivi ce actioneaza direct asupra acestuia. 

Efecte: Silimarina Forte

-Tratament pentru afectiuni ca: antioxidanti 

- efecte convalescenta detoxifiere hipercolesterolemie imunitate scazuta memoria 

- combaterea problemelor obezitate surmenaj psihic si intelectual 

Ca supliment alimentar in hepatite acute si cronice, ciroza compensata precum si persoanelor care lucreaza cu substante sau in mediu toxic. Compozitie: Extract din seminte de armurariu  140 mg. ( 112 mg. silimarina ) 

Mod de prezentare: 90 capsule 

Administrare: Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de minim 3 luni.

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!