Silimarina Forte, 90Cps,Rotta Natura

Silimarina Forte, 90Cps,Rotta Natura

Silimarina Forte,90Cps,Rotta Natura,tratament hepatite acute si croniceSilimarina, denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului.Actiunea benefica a silimarinei se bazeaza pe 2 mecanisme de actiune: -mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, stimuland functia antitoxica a ficatului.-stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora.Silimarina indeplineste deci 2 roluri esentiale: de protectie hepatocelulara si de regenerare a tesutului hepatic.Produsul "Silimarina forteâ€, cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezinta solutia ...
25,35 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Silimarina Forte,90Cps,Rotta Natura,tratament hepatite acute si cronice

Silimarina, denumirea generica a unui complex de flavonoide ( silibina, silicristina si silidianina ) ce se gasesc in semintele de armurariu, reprezinta de peste 2000 de ani un remediu eficient impotriva afectiunilor ficatului. Actiunea benefica a silimarinei se bazeaza pe 2 mecanisme de actiune: -mareste capacitatea celulelor hepatice de a rezista impotriva actiunii toxinelor, stimuland functia antitoxica a ficatului. -stimuleaza functia de sinteza a hepatocitelor, marind capacitatea de regenerare a acestora. Silimarina indeplineste deci 2 roluri esentiale: de protectie hepatocelulara si de regenerare a tesutului hepatic. Produsul "Silimarina forteâ€, cu un grad ridicat de biodisponibilitate, reprezinta solutia optima de protectie a ficatului, mai ales in conditiile actuale cand organismul uman este supus unei game largi de factori nocivi ce actioneaza direct asupra acestuia. Efecte: Silimarina Forte-Tratament pentru afectiuni ca: antioxidanti - efecte convalescenta detoxifiere hipercolesterolemie imunitate scazuta memoria - combaterea problemelor obezitate surmenaj psihic si intelectual Ca supliment alimentar in hepatite acute si cronice, ciroza compensata precum si persoanelor care lucreaza cu substante sau in mediu toxic. Compozitie: Extract din seminte de armurariu…….. 140 mg. ( 112 mg. silimarina ) Mod de prezentare: 90 capsule Administrare: Cate 1 capsula de 2 ori pe zi, dimineata si seara, timp de minim 3 luni.

Fisa tehnica