Colesterol 60cps Fares

Colesterol 1, M105, 63 capsule, Fares

Cumpara Colesterol 1, M105, 63 capsule, Fares de la SamDistribution.ro pentru afectiuni hepatice si biliare. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

27,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Colesterol 60cps Fares

Capsule, comprimate,produse naturiste producator Fares, Colesterol cps ajuta in: -mentinerea nivelului normal al colesterolului, -sprijina metabolismul lipidelor si colesterolului, Ingrediente pe capsula: Extract total 10:1 -Frunze de maslin,160mg, 

Extract total 10:1-Frunze de Anghinare,100mg, Rostopasca,80mg, Papadie, Frunze de Patlagina. 

Frunzele de maslin>scad colesterolul rau (LDL) si colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arteriala, ajuta la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), avand un rol important in protejarea peretilor vasculari. Aceste proprietati ii confera eficienta in tratarea bolilor coronariene, a hipertensiunii si aterosclerozei 

Anghinarea-are o puternica actiune de scadere a nivelului colesterolului sanguin atat prin reducerea sintezei cat si prin transformarea lui in acizi biliari. Cercetarile asupra efectelor acestei plante au demonstrat actiunea regeneratoare hepatica, coleretic-colagoga, hipolipemianta si de intarire a functiei antitoxice a ficatului. Rostopasca- este o planta cu proprietati hepatoprotectoare, colecistochinetice, creste secretia lipazei si amilazei pancreatice, responsabile de digestia grasimilor, contribuind la scaderea colesterolului si lipidelor, prin transformarea lor in acizi biliari. 

Papadia- reduce biosinteza de colesterol in organism, stimuleaza buna functionare a ficatului si vezicii biliare favorizand digestia grasimilor. Este o planta cu proprietati depurative, diuretice si laxative recunoscute, facilitand astfel eliminarea colesterolului si deseurilor metabolice. Patlagina reduce concentratia lipidelor plasmatice, a colestrolului si trigliceridelor, iar prin efectul laxativ, contribuie la scaderea absorbtiei grasimilor la nivel intestinal. 

Efect -reduce biosinteza de colesterol in organism -stimuleaza metabolizarea colesterolului la nivel hepatic -scade absorbtia grasimilor la nivel intestinal -hepatoprotector, antitoxic hepatic -hipotensor Recomandari -hipercolesterolemie -dislipidemie -hipertensiune arteriala -profilaxia aterosclerozei 

Contraindicatii Nu se recomanda copiilor sub 14 ani (efectele asupra copiilor mici sunt insuficient studiate) si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului. 

Sarcina si alaptare Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. 

Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui. 

Efecte secundare si interactiuni Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Intrebuintare 1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese. 

Durata curei: 3-6 luni, sau conform recomandarii medicului. 

Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.