Goji 490 mg,60 capsule,Producator Only Natural

Goji 490 mg,60 capsule,Producator Only Natural

Goji 490 mg,60 capsule,Producator Only Natural,Produse Naturiste Sanatate- SamDistribution.roSanatate,Producator Only NaturalProduse Naturiste Only NaturalTratamente Naturiste Only NaturalProduse Naturiste-Goji 490 mg,ajuta la mentinerea functiei hepato-biliare normale, a vederii si a capacitatii normale de concentrare,sustine functionarea normala a metabolismului si mentinerea unui sistem imunitar normal,contribuie la reducerea stresului oxidativ si la mentinerea activitatii sexuale normale.Ingrediente:Contine Goji 490mg,Gelatina ( capsule )Prezentare:flacon 60 capsule a 490 mg GojiProducator:Only Natural ...
23,10 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Goji 490 mg,60 capsule,Producator Only Natural,Produse Naturiste Sanatate- SamDistribution.ro


Sanatate,Producator Only Natural Produse Naturiste Only Natural Tratamente Naturiste Only Natural
Produse Naturiste-Goji 490 mg,ajuta la mentinerea functiei hepato-biliare normale, a vederii si a capacitatii normale de concentrare,sustine functionarea normala a metabolismului si mentinerea unui sistem imunitar normal,contribuie la reducerea stresului oxidativ si la mentinerea activitatii sexuale normale.
Ingrediente: Contine Goji 490mg,Gelatina ( capsule )
Prezentare:flacon 60 capsule a 490 mg Goji
Producator:Only Natural

Fisa tehnica

Only Natural