Lecitina  1200mg   60 cps  Adams Vision  Memorie

Lecitina 1200mg 60 cps Adams Vision Memorie

Lecitina |1200mg | 60cps | Adams Vision | MemorieDescriereLecitina 1200mg 60 cps Adams VisionEste cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatatii functiile creierului.Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga. imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si puterea de concentrare;contribuie la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului;revigoreaza functiile inimii;favorizeaza aspectul si calitatea pielii.Efecte benefice-imbunatateste memoria, -capacitatea de invatare si puterea de concentrare;-reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, mentine un nivel adecvat al lipidelor in sange; -revigoreaza functiile inimii;-protejeaza ficatul impotriva depunerilor de grasime (lipotrop);-efect antiinflamator, anticoagulant, lubrefiant; -este esentiala ...
20,22 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Lecitina |1200mg | 60cps | Adams Vision | Memorie

Descriere Lecitina 1200mg 60 cps Adams Vision Este cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatatii functiile creierului. Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga. imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si puterea de concentrare; contribuie la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului; revigoreaza functiile inimii; favorizeaza aspectul si calitatea pielii. Efecte benefice -imbunatateste memoria, -capacitatea de invatare si puterea de concentrare; -reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, mentine un nivel adecvat al lipidelor in sange; -revigoreaza functiile inimii; -protejeaza ficatul impotriva depunerilor de grasime (lipotrop); -efect antiinflamator, anticoagulant, lubrefiant; -este esentiala pentru dezvoltarea si functionarea optima a sistemului nervos central; -are un rol important in: nutritia celulelor nervoase, transferul impulsurilor, stimularea functiilor cerebrale; -ajuta la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului, mentine echilibrul emotional; -favorizeaza aspectul si calitatea pielii. Recomandari -pentru cresterea eficientei mentale in efort intelectual si fizic, stari de oboseala excesiva, deficiente de memorie, tulburari de atentie si concentrare; -depresie, stres, ADHD, Parkinson si Alzheimer; -boli cardiovasculare: cardiopatie ischemica, arteriopatie obliteranta, accident vascular cerebral; -afectiuni hepatice: steatoza, fibroza, hepatita virala si alcoolica, ciroza, pancreatita cronica, litiaza biliara, ulcer gastric si duodenal; -afectiuni reumatice: artrita, artroza, sciatica, discopatie, spondilita, reumatism; -afectiuni dermatologice: psoriazis, eczeme; -mentine un tonus psihic ridicat. Compozitie Colina - intra in structura acetilcolinei, cel mai important neurotransmitator, care transmite emotii si stari comportamentale in creier. Organismul nu-si poate acoperi necesarul de colina din productia proprie, rezultata in urma proceselor metabolice si, de aceea, doza zilnica trebuie com­pletata prin alimentatie. Inozitolul - se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei. Acizii grasi nesaturati - sunt benefici pentru fortifierea structurii membranare a neuronilor. Mod de administrare 1 capsula pe zi. Mod de prezentare 60 capsule a 1200 mg.

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!