Lecitina  1200mg   60 cps  Adams Vision  Memorie

Lecitina 1200mg 60 cps Adams Vision Memorie

Lecitina |1200mg | 60cps | Adams Vision | MemorieDescriereLecitina 1200mg 60 cps Adams VisionEste cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatatii functiile creierului.Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga. imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si puterea de concentrare;contribuie la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului;revigoreaza functiile inimii;favorizeaza aspectul si calitatea pielii.Efecte benefice-imbunatateste memoria, -capacitatea de invatare si puterea de concentrare;-reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, mentine un nivel adecvat al lipidelor in sange; -revigoreaza functiile inimii;-protejeaza ficatul impotriva depunerilor de grasime (lipotrop);-efect antiinflamator, anticoagulant, lubrefiant; -este esentiala ...
20,22 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Lecitina |1200mg | 60cps | Adams Vision | Memorie

Descriere Lecitina 1200mg 60 cps Adams Vision Este cunoscuta in special pentru capacitatea sa de a imbunatatii functiile creierului. Dar lista beneficiilor lecitinei este mult mai lunga. imbunatateste memoria, capacitatea de invatare si puterea de concentrare; contribuie la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului; revigoreaza functiile inimii; favorizeaza aspectul si calitatea pielii. Efecte benefice -imbunatateste memoria, -capacitatea de invatare si puterea de concentrare; -reduce nivelul colesterolului si trigliceridelor, mentine un nivel adecvat al lipidelor in sange; -revigoreaza functiile inimii; -protejeaza ficatul impotriva depunerilor de grasime (lipotrop); -efect antiinflamator, anticoagulant, lubrefiant; -este esentiala pentru dezvoltarea si functionarea optima a sistemului nervos central; -are un rol important in: nutritia celulelor nervoase, transferul impulsurilor, stimularea functiilor cerebrale; -ajuta la eliminarea oboselii si inlatura efectele stresului, mentine echilibrul emotional; -favorizeaza aspectul si calitatea pielii. Recomandari -pentru cresterea eficientei mentale in efort intelectual si fizic, stari de oboseala excesiva, deficiente de memorie, tulburari de atentie si concentrare; -depresie, stres, ADHD, Parkinson si Alzheimer; -boli cardiovasculare: cardiopatie ischemica, arteriopatie obliteranta, accident vascular cerebral; -afectiuni hepatice: steatoza, fibroza, hepatita virala si alcoolica, ciroza, pancreatita cronica, litiaza biliara, ulcer gastric si duodenal; -afectiuni reumatice: artrita, artroza, sciatica, discopatie, spondilita, reumatism; -afectiuni dermatologice: psoriazis, eczeme; -mentine un tonus psihic ridicat. Compozitie Colina - intra in structura acetilcolinei, cel mai important neurotransmitator, care transmite emotii si stari comportamentale in creier. Organismul nu-si poate acoperi necesarul de colina din productia proprie, rezultata in urma proceselor metabolice si, de aceea, doza zilnica trebuie com­pletata prin alimentatie. Inozitolul - se gaseste in structura creierului uman, unde se depoziteaza in mari cantitati. In cazul persoanelor cu boala Alzheimer, lecitina si inozitolul ajuta la imbunatatirea memoriei. Acizii grasi nesaturati - sunt benefici pentru fortifierea structurii membranare a neuronilor. Mod de administrare 1 capsula pe zi. Mod de prezentare 60 capsule a 1200 mg.

Fisa tehnica