Anghirol Forte, 30 comprimate, Biofarm

Anghirol Forte, 30 comprimate, Biofarm

Cumpara Anghirol Forte, 30 comprimate, Biofarm de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Anghirol - supliment nutritiv pentru  functiile biliare la cel mai bun pret!

17,25 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Anghirol Forte, 30cps, Biodigest, Biofarm

Descriere Anghirol Forte x 30 cps Biodigest Biofarm Stimuleaza functiile biliare! Usureaza digestia Sustine echilibrul colesterolului! COMPOZITIE: Extract uscat din anghinare (Cynara scolymus) corespunzator la acizi cafeilchinici exprimati in acid clorogenic 48 mg Indicatii Anghirol Forte - util persoanelor care intampina dificultati in digestia alimentelor din cauza problemelor biliare. Indicatii: Anghirol Forte este un medicament din plante sub forma de comprimate filmate, ce sustine functionarea normala a vezicii biliare prin stimularea secretiei si a eliberarii bilei, ajutand la desfasurarea fireasca a proceselor de digestie, fara tulburari biliare ce pot genera greturi, varsaturi, balonari, dureri in partea dreapta superioara a abdomenului sau senzatie de greutate dupa mese. 

Anghirol Forte faciliteaza digestia grasimilor alimentare si regleaza metabolismul colesterolului. 

Alte indicatii pentru anghirol forte: recapatare apetit in cazul persoanelor care nu au pofta de mancare accelerarea recuperarii ficatului in afectiuni hepatice de diverse cauze eliminarea crescuta a toxinelor din organism Administrare: 1 comprimat x 3 ori/zi inaintea meselor. A nu se depasi doza zilnica recomandata. 

Precautii: - Nu se recomanda utilizarea produsului la persoanele care sunt cunoscute cu litiaza biliara (pietre la fiere), cu insuficienta hepatica severa (afectare grava a ficatului) sau cu insuficienta renala acuta (afectare recent instalata a rinichilor). 

- Persoanele care au alergie la anghinare sau la alte plante inrudite (crizantema, amica) nu trebuie sa utilizeze acest produs. - Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. 

- A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. - Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic. 

- A nu se folosi dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj. 

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi sub 250C, in ambalaj original. 

Prezentare: Cutie cu 3 blistere a cate 10 comprimate filmate Anghirol Forte x 30 cps Biodigest Biofarm 

Producator Biofarm 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.