Bandaj elastic adeziv 7,5 cm x 4,5 m Betasport

Bandaj elastic adeziv 7,5 cm x 4,5 m Betasport

Bandaj elastic adeziv 7,5 cm x 4,5 m Betasport Bandaj elastic adeziv pentru imobilizare functionala in traumatologie sportiva, pentru prevenirea si tratarea leziunilor, pentru compresie in flebologie sau fixarea atelelor.Ofera suport puternic pentru incheieturi, ligamente si muschi. Avantajele produsului: Datorita proprietatilor adezive puternice, bandajul rezista la solicitarile impuse de activitatile sportive sustinute sau de aplicarile pe termen lung. Are o elasticitate deosebita, este foarte confortabil, avand posibilitatea de a se plia pe contururile corpului (chiar in zonele articulare maxim solicitate). Intinderea si capacitatea de revenire superioara, permit o compresie controlata. Permeabil la aer, ajutand astfel

43,44 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bandaj elastic adeziv

Bandaj elastic adeziv pentru imobilizare functionala in traumatologie sportiva, pentru prevenirea si tratarea leziunilor, pentru compresie in flebologie sau fixarea atelelor. 

Ofera suport puternic pentru incheieturi, ligamente si muschi. 

Avantajele produsului: Datorita proprietatilor adezive puternice, bandajul rezista la solicitarile impuse de activitatile sportive sustinute sau de aplicarile pe termen lung. 

Are o elasticitate deosebita, este foarte confortabil, avand posibilitatea de a se plia pe contururile corpului (chiar in zonele articulare maxim solicitate). Intinderea si capacitatea de revenire superioara, permit o compresie controlata. 

Permeabil la aer, ajutand astfel la prevenirea afectarii pielii.

 Deoarece nu contine latex, minimizeaza riscul reactiilor alergice la latex. 

Linia galbena longitudinala usureaza aplicarea corecta a bandajului. 

Indicatii: Entorse si luxatii Varice Pentru fixarea pansamentelor 

Produs din bumbac 100%. 

Dimensiuni: 4,5m x 7,5cm 

Producator Betasan 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.