Bandaj elastic autoadeziv 7,5 cm x 4,5 m BetaSan

Bandaj elastic autoadeziv 7,5 cm x 4,5 m BetaSan

Bandaj elastic autoadeziv 7,5 cm x 4,5 m BetabanBandaj elastic poros si autoaderent. Deoarece nu se lipeste de piele, haine sau de par, se indeparteaza usor si nedureros. Fiind extrem de flexibil, se pliaza pe cele mai dificile zone ale corpului, cum ar fi incheieturile.Datorita structurii poroase, lasa pielea sa respire si nu o irita. Este ideal si pentru persoanele cu ten sensibil. Utilizari: ca suport si protectie in cadrul activitatilor sportive; pentru fixarea pansamentelor, compreselor si a impachetarilor reci/calde;pentru a asigura presiune in anumite zone ale corpului. Disponibil in diferite culori. Prezentare cutie x 1 bandaj elastic autoadeziv Producator Betasan ...

19,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bandaj elastic autoadeziv 7,5 cm x 4,5 m Betaban

Bandaj elastic poros si autoaderent. 

Deoarece nu se lipeste de piele, haine sau de par, se indeparteaza usor si nedureros. 

Fiind extrem de flexibil, se pliaza pe cele mai dificile zone ale corpului, cum ar fi incheieturile. Datorita structurii poroase, lasa pielea sa respire si nu o irita. 

Este ideal si pentru persoanele cu ten sensibil. 

Utilizari: ca suport si protectie in cadrul activitatilor sportive; pentru fixarea pansamentelor, compreselor si a impachetarilor reci/calde; pentru a asigura presiune in anumite zone ale corpului. 

Disponibil in diferite culori.

Prezentare cutie x 1 bandaj elastic autoadeziv 

Producator Betasan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.