Profecund B, 30 capsule, Hyllan

Profecund B, 30 capsule, Hyllan

Cumpara ProFecund B - tratament in lupta contra infertilitatii la barbati, la cel mai bun pret de la SamDistribution! ProFecund B creat special pentru barbati, stimuleaza fertilitatea masculina! Suplimentul alimentar ProFecund B Reprezinta un bun adjuvant in sustinerea dinamicii si performantelor sexuale si este conceput in maniera in care ajuta la imbunatatirea fertilitatii in cazul barbatilor!

200,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Care sunt beneficiile ProFecund B?

Produsul ProFecund B (pentru barbati) amelioreaza problemele de fertilitate masculina si se adreseaza in special barbatilor ce se confrunta cu probleme legate de infertilitate. Acest supliment alimentar sporeste productia de lichid seminal la barbati si poseda actiuni antioxidante, are posibilitatea de a oferi sprijin functiilor reproducatoare, fiind util in neutralizarea radicalilor liberi., totodata mareste capacitatea de rezistenta la stresul fizic si mental.

Prin administrarea de ProFecund B, se imbunatateste dinamica si performanta intima la barbati, iar organismul va avea parte de o imbunatatire si o cresterea a numarului de spermatozoizi si a motilitatii acestora. 

Gratie ingredientelor pe baza de plante si minerale din ProFecund B, acesta are proprietati terapeutice, astfel ca zincul regasit in ProFecund B are esential in ameliorarea impotentei si in sustinerea fertilitatii. Seleniul este un alt component activ din ProFecund B, ce are calitati antioxidante, amelioreaza problemele legate de infertilitate si impiedica distrugerea celulelor.

Un ingredient ce face parte din compozitia suplimentului alimentar ProFecund B si poseda activitati afrodisiace este radacina de Maca, ce a fost utilizata de foarte multa vreme in medicina traditionala pentru ameliorarea stresului si a oboselii, dar si pentru proprietatile sale de promovare a fertilitatii.

Cui i este recomanda utilizarea produsului?

Se recomanda barbatilor cu:

  • Tulburari de dinamica intima la barbati
  • Probleme de infertilitate cauzate de productia scazuta de lichid seminal

Cum actioneaza ProFecund B in organismul barbatilor?

- Produsul ProFecund B echilibreaza functia reproductiva a barbatilor, gratie unor numeroase mecanisme prin care actioneaza asupra acesteia;

- Suplimentul alimentar ProFecund B este conceput in maniera in care ajuta la imbunatatirea fertilitatii in cazul barbatilor;

- Reprezinta un bun adjuvant in sustinerea dinamicii si performantelor sexuale;

- ProFecund B are posibilitatea de a imbunatati cantitatea de material seminal;

- Administrand suplimentul ProFecund B, puteti actiona asupra ameliorarii unor conditii de fertilitate, precum teratospermie, azoospermie, oligospermie sau astenospermie;

- Actioneaza prin sustinerea rezistentei organismului in cadrul unui efort fizic sau psihic.

Compozitia suplimentului alimentar ProFecund B:

- Un nutrient esential din compozitia ProFecund B este Zincul. Deficienta acestuia a fost legata de scaderea motilitatii spermatozoizilor si a numarului acestora. In mod obisnuit, sperma barbatilor contine pana la 5 mg. de zinc per ejaculare, ceea ce o face extrem de importanta. Este ideal ca barbati sa aiba un nivel optim al zincului, pentru a evita problemele de fertilitate.

De asemenea, zincul mentine flexibilitatea tesutului conjunctiv, a vaselor de sange si a pielii.

- Extractul din radacina de Maca poseda numeroase beneficii asupra organismului, fiind prezent in suplimentul ProFecund B, pentru a ajuta la sustinerea fertilitatii. Maca, actioneaza la nivel endocrin pentru echilibrarea hormonilor la femei si barbati.

- Seleniul are posibilitatea de a imbunatati fertilitatea in cazul barbatilo si este un alt mineral pe care il intalnim in cadrul produsului ProFecund B.

- Coenzimei Q10, un compus regasit in mod obisnuit in organism, poate ajuta la cresterea numarului de spermatozoizi, insa intr-o cantitate redusa pe masura ce inaintam in varsta.

Cum se administreaza ProFecund B?

Suplimentul ProFecund B trebuie administrat in doze de 1 tb pe zi, pentru o perioada de aproximativ 3 luni, pentru cele mai bune rezultate!

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.