Myo Sun Plus, 30 plicuri, Sun Wave Pharma

Myo Sun Plus, 30 plicuri, Sun Wave Pharma

Myo Sun Plus este un suplimet alimentar pentru toate femeile infertile, creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului, sustine functia ovariana si procesul de diviziune celulara.

146,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Myo Sun Plus, 30 plicuri, Sun Wave Pharma [6425746002103]

Myo Sun Plus creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului, sustine functia ovariana si procesul de diviziune celulara.

Proprietati:

Mio-inozitolul este unul din cei noua izomeri ai inozitolului, are un rol important in diferentirea si inmultirea celulelor. Mio-inozitol se gaseste in alimente, precum : leguminoase,nucifere,fructe. Mio-inozitolul asigura maturarea normala a ovocitului Mio-inozitolul intervine in functionarea receptorilor insulinici. Studiilei arata ca aduce o imbunatatire a functiei ovariana si induce ovulatia. Mio-inozitolul creste sansele de sarcina si calitatea ovocitului. Quatrefolic este o forma care asigura biodisponibilitate si stabilitate mai mare in comparatie cu alte forme de folat, respectiv o sursa de folat biologic activ. Vitamina D3 are rolul de a procesa diviziunea celulara. Folatul are roulul de a contribui la : sinteza normala a aminoacizilor,eficienta functionare a hematopoiezei,functionarea normala a sistemului imunitar,procesul de diviziune celulara,metabolismul normal al homocisteinei,cresterea tesutului matern in timpul sarcinii. 

Mod de utilizare Myo Sun Plus:

Se administreaza pe cale orala luand cate un plic de 2x/ zi. Plicul suplimentului alimentar se dizolva in 250 ml apa. 

Compozitie Myo Sun Plus:

  • 200mg de N-acetilcisteina
  • 556 mcg (echivalent la 300 mcg folat Quatrefolic)
  • 10 mcg de Vitamina D3
  • 2 g de Mio-inozitol

Prin continutul sau in substante active,suplimentul alimentar Myo Sun Plus contribuie la:

  • sinteza normala a aminoacizilor
  • buna functionare a hematopoiezei
  • functionarea normala a sistemului imunitar
  • procesul de diviziune celulara
  • marirea tesutului matern in timpul sarcinii
  • metabolismul normal al homocisteinei

Prezentare: 30 plicuri

6425746002103

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: