Fertilovit M Plus, 60 capsule, Gonadosan

Fertilovit M Plus, 60 capsule, Gonadosan

Fertilovit M Plus este alcatuit din opt ingrediente active ce contribuie la imbunatatirea calitatii spermei. Barbatii au probleme de infertilitate. Aceasta are cauze multiple: stilul de viata, drogurile,nicotina,poluarea, toxinele din mediu ori metalele grele. Pentru a evita astfel de probleme acestia trebuie sa urmeze o dieta bogata in oligoelemente, echilibrata cu aminoacizi si vitamine. 

288,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Fertilovit M Plus, 60 capsule, Gonadosan [9120045080186]

Suplimentul este alcatuit din opt ingrediente active ce contribuie la imbunatatirea calitatii spermei.

Proprietati:

 • Antioxidanti cu eliberare prelungita pentru stresul oxidativ
 • metabolism normal al homocisteinei
 • vitamine pentru motilitatea spermatozoizilor
 • minerale pentru un nivel normal al testosteronului
 • efect anti-inflamator
 • aminoacizi pentru disfunctia erectila si un flux sangvin redus

Aceasta are cauze multiple: stilul de viata, drogurile, nicotina, poluarea, toxinele din mediu ori metalele grele. Pentru a evita astfel de probleme acestia trebuie sa urmeze o dieta bogata in oligoelemente, echilibrata cu aminoacizi si vitamine. Splimentul alimentar este extrem de important in dezvoltarea sanatoasa a spermatozoizilor, protejandu-i contra stresului oxidativ.

Fertilovit M Plus supliment alimentar conceput pentru barbatii cu probleme disfunctionale testiculare. Suplimetul alimentar este recomandat barbatilor la orice varsta. Suplimentul alimentar contribuie la dezvoltarea sanatoasa si normala a spermatozoizilor.

Acestia il pot consuma cu scopul cresterii stabilizarii ADN a spermatozoizilor si erectiei, suplimentul are in vedere imbogatirea in antioxidanti.

Doza zilnica( 2 capsule pe zi): Vitamina C 100 mg Vitamina E 100 mg Acid folic 500 µg Zinc 25 mg Seleniu 100 µg Sodiu 0,03 mg Proteine 0,4 g Glutation 50 mg N-acetil-L-cisteina 50 mg L-carnitina 300 mg L-citrulina 300 mg Coenzima Q10 15 mg Licopen 4 mg

 • Seleniul si zincul din compozitia acestuiaau un rol important in dezvoltarea spermatozoizilor.
 • Vitamina C protejeaza 24 pe 7 spermatozoizii impotriva stresului oxidativ.
 • Ingredienteleprodusului compenseaza deficienta de micronutrienti, asigurand astfelspermatogeneza substantei importante.
 • Vitamina C este esentiala pentru o imbunatatirea calitatii spermei si un antioxidant puternic. Vitamina contribuie la mobilitatea , dezvoltarea, supravietuirea spermatozoizilor.
 • Calitatea spermei incepe sa se imbunatateasca din momentul administrarii produsului.
 • Zincul este un ingredient dar si un oligoelement care contribuie la formarea mai multor enzime(peste 200).

Dupa cum puteti observa, suplimetul alimentar are in structura sa ingrediente foarte atent selectionate,cu scopul de a rezolva problema fertilitatii. O influenta mare asupra calitatii si cantitatiispermei o au dieta nesanatoasa si poluarea.

Urmati o dieta sanatoasa si luati Fertilovit M Plus (solutia ideala contra infertilitatii) daca doriti o viata echilibrata in aminoacizi.

Mod de administrare: 2 capsule / zi

Prezentare: 60 capsule

Gonadosan
9120045080186

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa