Eficaf-F

Eficaf-F, 30 capsule, Bio Vitality

Eficaf-F de la Bio Vitality este un adjuvant pentru ameliorarea simptomelor de respiratie grea sau suieratoare, tuse uscata (mai ales noaptea), senzatie de apasare pe piept. Prin relaxarea muschilor netezi din peretii bronhiilor intrapulmonare si cresterea flexibilitatii acestora.

58,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Eficaf-F, 30 capsule, Bio Vitality

Eficaf-F capsule contine o asociere complexa de extracte si pulberi din 18 plante, cu actiune sinergica antiinflamatoare, antialergica si antiastmatiforma. 

Sistemul imunitar poate avea o directia gresita, de producere a unei cantitati crescute de anticorpi (IgE) la intalnirea cu alergenii, eliberand histamina, mediator chimic raspunzator de reactiile alergice. 

Ingredientele din formula produsului contribuie la echilibrarea raspunsului imunitar si protectia sistemului respirator.

Eficaf -F capsule este un adjuvant pentru:

Ameliorarea simptomelor de respiratie grea sau suieratoare, tuse uscata (mai ales noaptea), senzatie de apasare pe piept sau respiratie superficiala specifice bronhospasmului, prin:

Relaxarea muschilor netezi din peretii bronhiilor intrapulmonare si cresterea flexibilitatii acestora;

Ameliorarea inflamatiei mucoasei bronhice;

Fluidificarea secretiilor in exces, insotita de expectoratie;

Ameliorarea si reducerea episoadelor de spasm respirator provocat de praf, mucegai, polen, fanerele animalelor, fungii prin scaderea nivelului imunoglobulinei IgE din sange;

Imbunatatirea sistemului imunitar ca unic scut impotriva racelii sau infectiilor respiratorii ce pot declansa sau inrautatii episodul astmatic nonalergic.

Eficaf -F capsule contine extracte de:

Solanum Xanthocarpum,

Inula Racemosa,

Glycyrrhiza Glabra,

Pistacia Intergerrima,

Ocimum Sanctum,

Terminalia Belerica,

Zingiber Officinale,

Terminalia Chebula,

Curcuma Longa,

Syzygium Aromaticum,

Adhatoda Vasica,

Myrica Nagi,

Mentha Piperita,

Cinnamomum Zeylanicum,

Piper Longum,

Cimmamoum,

Camphora pulbere,

Museovit Bhasm,

Piper Nigrum.

Doze si mod de administrare:

Cale orala, cate 2 pana la 6 capsule pe zi inainte de masa sau la sfatul consultantului de specialitate. 

Pentru infectii cronice ale tractului respirator superior: cate 1 capsula dimineata, timp de minim 2-3 luni.

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre ingrediente.

Prezentare:

30 capsule

6426390923226

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.