Ulei volatil de cimbru in miere de albine monodoze

Ulei volatil de cimbru in miere de albine, 30 monodoze, Hofigal

Ulei volatil de cimbru monodoza contine ulei volatil de cimbru, ulei de in si ulei de catina in miere de albine. Tratament adjuvant pentru virusuri, bacterii, paraziti; atonie digestiva; giardia, viermi intestinali, oxiuri, un produs Hofigal. Indicatii terapeutice: asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar regimului igieno-dietetic in: procese inflamatorii de cauze infectioase ale arborelui traheo-bronsic si alveolelor pulmonare; recuperarea functionala a plamanului in procese inflamatorii provocate de raceala, guturai, stari gripale si simptomele asociate lor;tulburari digestive functionale in special balonare, fermentatie intestinala, procese inflamatorii intestinale care afecteaza mai frecvent 

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ulei volatil de cimbru in miere de albine, monodoze, Hofigal

Descriere: Ulei volatil de cimbru in miere de albine, un produs Hofigal, monodoze

Compozitie: o monodoza de 2,0 ml contine ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum) ulei de in si ulei de catina in miere de albine.

Actiune: de stimulare a leucocitozei in bolile infectioase; diuretica, expectoranta, bronhodilatatoare, de stimulare generala, vermifuga, antiseptica generala (genito-urinar, intestinal, pulmonar)

Indicatii terapeutice

asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar regimului igieno-dietetic in: procese inflamatorii de cauze infectioase ale arborelui traheo-bronsic si alveolelor pulmonare; 

recuperarea functionala a plamanului in procese inflamatorii provocate de micoze; raceala, guturai, stari gripale si simptomele asociate lor; 

adjuvant in tuse convulsiva; hipotensiune; 

tulburari digestive functionale in special balonare, fermentatie intestinala, procese inflamatorii intestinale care afecteaza mai frecvent varstele extreme (copiii si varstnicii) cauzate de virusuri, bacterii, paraziti; atonie digestiva; giardia, viermi intestinali (ascarizi, oxiuri); tulburari circulatorii, circulatie periferica deficitara, oboseala, astenie psihica si fizica, neurastenie. 

Doze si mod de administrare

Adulti: o monodoza de 2-3 ori pe zi, diluata in 50 ml de apa, pe stomacul gol cu 15 minute inainte de masa sau la recomandarea medicului. 

Copii 5 -12 ani: o monodoza odata pe zi, diluata in 50 ml apa sau la recomandarea medicului; 

pentru giardia, paraziti intestinali (ascarizi, oxiuri)  o monodoza de 2 ori pe zi pe stomacul gol cu o jumatate de ora inainte de masa, dimineata si seara, in cure de minimum 7 zile. 

Se vor respecta cu strictete dozele recomandate. 

Prezentare: 30 monodoze de 2,0 ml.

Producator:

Hofigal 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.