Alifie chinezeasca,35 g,reumatism,intepaturi de insecte,dureri musculare

Alifie chinezeasca,35 g,reumatism,intepaturi de insecte,dureri musculare

Alifie chinezeasca,3.5 g,reumatism,intepaturi de insecte,dureri musculareAlifie chinezeasca,balsam chinezesc compozitie:Menthol 8%Camphor 25%Ulei de cuisoare 1.5%Ulei Peppermint 16%Ulei Cajuput 13%Excipienti pana la 100%.

Indicatii:

Produsul se utilizeaza ca adjuvant in:dureri reumatice,dureri musculare,dureri de cap,intepaturi de insecte.Se aplica cutanat pe zona afectata, se maseaza usor pana la absortia completa.Atentie:Numai pentru uz extern!Nu se aplica pe pielea afectata,cu taieturi sau rani.A se evita contactul cu ochii.A nu se lasa la indemana copiilor.Produs fabricat in ChinaPrezentare:cutie 3.5 g,ambalata individual cu prospect in limba romana. ...
0,80 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Alifie chinezeasca,3.5 g,reumatism,intepaturi de insecte,dureri musculare


Alifie chinezeasca,balsam chinezesc compozitie: Menthol 8% Camphor 25% Ulei de cuisoare 1.5% Ulei Peppermint 16% Ulei Cajuput 13% Excipienti pana la 100%.

Indicatii:

Produsul se utilizeaza ca adjuvant in: dureri reumatice, dureri musculare, dureri de cap,

intepaturi de insecte.

Se aplica cutanat pe zona afectata, se maseaza usor pana la absortia completa.
Atentie:Numai pentru uz extern! Nu se aplica pe pielea afectata,cu taieturi sau rani. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs fabricat in China
Prezentare:cutie 3.5 g,ambalata individual cu prospect in limba romana.

Fisa tehnica