Alifie chinezeasca (3,5 g) reumatism, intepaturi de insecte, dureri musculare

Alifie chinezeasca (3,5 g) reumatism, intepaturi de insecte, dureri musculare

Alifie chinezeasca,3.5 g,reumatism,intepaturi de insecte,dureri musculareAlifie chinezeasca,balsam chinezesc compozitie:Menthol 8%Camphor 25%Ulei de cuisoare 1.5%Ulei Peppermint 16%Ulei Cajuput 13%Excipienti pana la 100%. Indicatii: Produsul se utilizeaza ca adjuvant in:dureri reumatice,dureri musculare,dureri de cap,intepaturi de insecte.Se aplica cutanat pe zona afectata, se maseaza usor pana la absortia completa.Atentie:Numai pentru uz extern!Nu se aplica pe pielea afectata,cu taieturi sau rani.A se evita contactul cu ochii.A nu se lasa la indemana copiilor.Produs fabricat in ChinaPrezentare:cutie 3.5 g,ambalata individual cu prospect in limba romana. ...

0,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Alifie chinezeasca, 3.5 g, reumatism, intepaturi de insecte, dureri musculare

Alifie chinezeasca, balsam chinezesc compozitie: Menthol 8%, Camphor 25%, Ulei de cuisoare 1.5%, Ulei Peppermint 16%, Ulei Cajuput 13%, Excipienti pana la 100%. 

Indicatii: Produsul se utilizeaza ca adjuvant in: dureri reumatice, dureri musculare, dureri de cap, intepaturi de insecte.

Se aplica cutanat pe zona afectata, se maseaza usor pana la absortia completa. 

Atentie:Numai pentru uz extern! Nu se aplica pe pielea afectata,cu taieturi sau rani. A se evita contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs fabricat in China 

Prezentare: cutie 3.5 g, ambalata individual cu prospect in limba romana.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa