Produse si tratamente naturiste Vitaminizante Macese si Catina,60 capsule,Fares

Produse si tratamente naturiste Vitaminizante Macese si Catina,60 capsule,Fares

Produse si tratamente naturiste Vitaminizante- Macese si Catina,60 capsule,FaresVitaminizant cu Macese si Catina sub forma de capsule de la Fares,sustine rezistenta naturala a organismului,este o sursa naturala de vitamina C,pentru prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii,convalescenta,oboseala.Desi toate plantele medicinale aduc si un oarecare aport vitaminic cateva dintre ele au proprietati deosebite:in acest sens,MACESELE si CATINA,spre exemlu depasind de cateva ori prin continutul lor de vitamina C fructele de citrice,considerate oarecum etalon din acest punct de vedere.Ingrediente/comprimatExtract de fructe de macese (Cynosbati fructus) si fructe de catina (Hippophae fructus) 42,5 mg, vitamina C,ulei esential de lamaie, zahar, excipienti.Fructele de catina alba aduc u ...
15,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Produse si tratamente naturiste Vitaminizante- Macese si Catina,60 capsule,Fares


Vitaminizant cu Macese si Catina sub forma de capsule de la Fares,sustine rezistenta naturala a organismului,este o sursa naturala de vitamina C,pentru prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii,convalescenta,oboseala.

Desi toate plantele medicinale aduc si un oarecare aport vitaminic cateva dintre ele au proprietati deosebite:in acest sens,MACESELE si CATINA,spre exemlu depasind de cateva ori prin continutul lor de vitamina C fructele de citrice,considerate oarecum etalon din acest punct de vedere.

Ingrediente/comprimat Extract de fructe de macese (Cynosbati fructus) si fructe de catina (Hippophae fructus) 42,5 mg, vitamina C,ulei esential de lamaie, zahar, excipienti.
Fructele de catina alba aduc un aport important de vitamine (C, A, B1, B2, B6, B9, D, E, P, PP) si acizii grasi esentiali. Dau rezultate rapide in recuperarea dupa efort fizic si intelectual, scad durata de convalescenta dupa boala. Cresc rezistenta organismului la infectii si previn degradarea celulelor prin efectul puternic antioxidant. Fructele de maces sunt foarte apreciate pentru continutul lor bogat in vitamina C (500-1000 mg%), carotenoide,vitaminele A, B1, B2, E, P, PP si K. Macesele au cu 40-50% mai multa vitamina C decat lamaia si cu 60% mai mult decat grapefruitul. Ulei esential de lamaie este stimulent leucocitar, crescand apararea organismului impotriva infectiilor.
Efect tonic general antianemic antioxidant creste capacitatea de aparare a organismului
Recomandari hipovitaminoze anemii prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii convalescenta oboseala
Contraindicatii Nu se recomanda in caz de diabet si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare Femeile insarcinate si mamele care alapteaza pot lua cate1 comprimat de 3 ori pe zi timp de 4 saptamani. Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
Efecte secundare si interactiuni Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Intrebuintare Copii: 1 comprimat masticabil de 2 ori pe zi, la 2 ore dupa masa. Pentru stimularea poftei de mancare se administreaza cu 30 minute inainte de masa. Adulti: 1 comprimat masticabil de 3 ori pe zi, la 2 ore dupa masa. Se fac cure de 1-3 luni sau conform recomandarii medicului.
Vitamina C /cpr 34,53 mg 43,16% DZR
Prezentare: 60 comprimate
Producator:Fares

Fisa tehnica

Fares