Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly fiole

Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly fiole

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fioleExtractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivelcerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasu ...

12,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom

Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Extractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare. 

Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. 

Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasurarea normala a functiilor psihice si cognitive. 

Continut: Extract de frunze de ginkgo biloba 2500mg; Extract din radacina de panax ginseng 600mg; laptisor de matca/Royal jelly 300mg; Miere de albine.  

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10ml. 

Mod de administrare:1-2 ori pe zi cate o fiola. 

A se agita bine inainte de folosire. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, sifon. 

Contraindicatii: A se evita in timpul sarcinii.In caz de reactie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului si consultatia din partea medicului. 

Prezentare cutie x 10 fiole 

Aici gasiti toata gama de produse Sanye Intercom Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole 

Producator: Sanye Intercom

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!