Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly fiole

Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly fiole

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fioleExtractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivelcerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasu ...

12,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom

Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Extractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare. 

Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. 

Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasurarea normala a functiilor psihice si cognitive. 

Continut: Extract de frunze de ginkgo biloba 2500mg; Extract din radacina de panax ginseng 600mg; laptisor de matca/Royal jelly 300mg; Miere de albine.  

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10ml. 

Mod de administrare:1-2 ori pe zi cate o fiola. 

A se agita bine inainte de folosire. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, sifon. 

Contraindicatii: A se evita in timpul sarcinii.In caz de reactie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului si consultatia din partea medicului. 

Prezentare cutie x 10 fiole 

Aici gasiti toata gama de produse Sanye Intercom Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole 

Producator: Sanye Intercom

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.