Maces 40 capsule Favisan

Maces 40 capsule Favisan

Produse Naturiste Favisan: MACES 40 CPS FAVISAN Producator: Favisan,Produse naturiste Favisan cu efect vitaminizant, astringent, antidiareic. Vitamina C ajuta functionarea glandelor cu secretie interna, a ficatului, splinei, creierului, cordului. Intervine in respiratia tisulara, in reactiile fermentative, in procesul de eliminarea toxinelor sanguine, potenteaza actiunea virala a interferonului. Este recomandat: adjuvant in astenii, lipsa poftei de mancare, obezitate, celulita, caderea parului, ulcer gastric si duodenal, meteorism.Mod de utilizare: ca supliment nutritiv, 2-3 CPS x 3/zi Prezentare: flacon cu 40 capsule ...

14,95 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Maces, 40 capsule, Produse naturiste Favisan

Macese capsule - Producator :Favisan 

Produse naturiste Favisan cu efect vitaminizant, astringent, antidiareic. 

Vitamina C ajuta functionarea glandelor cu secretie interna, a ficatului, splinei, creierului, cordului. 

Intervine in respiratia tisulara, in reactiile fermentative, in procesul de eliminarea toxinelor sanguine, potenteaza actiunea virala a interferonului. 

Este recomandat

adjuvant in astenii, lipsa poftei de mancare, obezitate, celulita, caderea parului, ulcer gastric si duodenal, meteorism. 

Mod de utilizare: ca supliment nutritiv, 2-3 capsule x 3/zi 

Prezentare: 40 capsule

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.