Royal Jelly cu laptisor de matca, 10 fiole, Sanye Intercom
Pret redus

Royal Jelly, 10 fiole, Sanye Intercom

Laptisor de matca Royal Jelly fiole este un supliment de larg interes pentru sanatate. Prin urmare, laptisorul de matca (Royal Jelly) a fost utilizat de mult timp ca supliment pentru nutritie, anti-imbatranire sau infertilitate. Laptisorul de matca (Royal Jelly) a fost utilizat in medicina alternativa ca un ajutor posibil eficient in tratarea simptomelor menopauzei. 

9,50 RON11,50 RON- 2,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Royal Jelly, 10 fiole (laptisor de matca), Sanye Intercom

Royal Jely fiole are in compozitie laptisor de matca 1.275 ml, tonic nutritional ce poate contribui la intarirea imunitatii si imbunatatirea starii generale de sanatate.

Compozitie:

laptisor de matca - 1.275 ml

extract de radacini de panax ginseng - 4ml

miere de albine - 1.9 ml

extract de radacini de astragalus hoantchy - 2.025ml

apa purificata - 0.8ml.

Doze si mod de administrare:

1 fiola/zi, pe cale orala, de preferat dupa micul dejun, amestecata cu putina apa fiarta si racita (50ml), pentru copii se poate dilua cu mai multa apa.

Contraindicatii: 

Contraindicat persoanelor cu sensibilitate sporita la produse apicole.

A se administra cu prudenta persoanelor cu afectiuni respiratorii severe (astm bronsic), precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A nu se injecta.

Forma farmaceutica - fiole

Prezentare cutie cu 10 fiole

Producator: Sanye Intercom

Royal Jelly fiole cu laptisor de matca

Laptisorul de matca este secretat in principal de glandele hipofaringiene si mandibulare ale albinelor muncitoare intre a sasea si a douasprezecea zi din viata lor si este hrana esentiala pentru dezvoltarea reginei albinelor din stup.

Produsul Royal Jelly isi ia denumirea de la faptul ca albinele il folosesc pentru dezvoltarea si cresterea albinelor regine.

Laptisorul de matca Royal este o substanta complexa care contine o combinatie unica de proteine ​​(12-15%), zaharuri (10-12%), lipide (3-7%), aminoacizi, vitamine si minerale.

In comparatie cu albinele muncitoare, albina regina, care este hranita exclusiv cu laptisor de matca, este caracterizata de durata de viata extinsa si de gonadele sale bine dezvoltate. 

Prin urmare, laptisorul de matca (Royal Jelly) a fost utilizat de mult timp ca supliment pentru nutritie, anti-imbatranire sau infertilitate.

Laptisorul de matca (Royal Jelly) a fost utilizat in medicina alternativa ca un ajutor posibil eficient in tratarea simptomelor menopauzei. 

Laptisorul de matca poate fi combinat cu alte plante sau extracte intr-un preparat specific pentru a trata aceasta afecțiune.

Alte utilizari care nu au fost dovedite prin cercetare au inclus tratarea sindromului premenstrual , infertilitate, colesterol ridicat , ulceratii la nivelul piciorului diabetic, ulcer stomacal, pancreatita, boli hepatice sau renale, astm, afecțiuni ale pielii si multe alte afectiuni.

Cand aveti in vedere utilizarea suplimentelor pe bază de laptisor de matca, cereti inainte sfatul medicului dumneavoastra.

Laptisorul de matca - beneficii pentru sanatate

Laptisorul de matca contine in principal apa, zahar, acizi grasi si mai multe proteine ​​unice.

Laptișorul de matca este vandut pe scara larga ca supliment alimentar si utilizat in apiterapie (o forma de medicament alternativ care foloseste produse apicole, inclusiv polen de albine si venin).

Laptisorul de matca poate fi utilizat pentru a stimula sistemul imunitar, pentru a ajuta la combaterea efectelor imbatranirii sau pentru stimularea si imbunatatirea fertilitatii.

Se considera ca proteinele derivate de albine, impreuna cu mai multi antioxidanti si compusi antibacterieni pot oferi beneficii multiple pentru sanatate la om. 

Printre unele dintre afectiunile pe care se spune ca trateaza laptisorul de matca sunt:

Astm

Ateroscleroza

Diabet

Oboseala

Colesterol ridicat

Inflamatie

Boala de rinichi

Pancreatita

Sindromul premenstrual.

Laptisorul de matca poate incetini procesul de imbatranire prin eliminarea radicalilor liberi sau combaterea infectiilor prin intarirea sistemului imunitar.