Royal Jelly cu laptisor de matca, 10 fiole, Sanye Intercom

Royal Jelly laptisor de matca, 10 fiole, Sanye Intercom

Royal Jelly un supliment alimentar cu Laptisor de matca. 10 fiole, un produs Sanye Intercon din categoria Produse Apicole > Energizante > Vitamine si Minerale.

9,45 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Royal Jelly laptisor de matca, 10 fiole

Royal Jelly laptisor de matca  este un supliment alimentar cu actiune nutritiva, reduce oboseala, crește energia si vitalitatea, întărește imunitatea organismului, ajuta la mentinerea vietii sexuale, poate contribui la biosinteza normala de adrenalina via aceticolina determinand astfel dilatarea vaselor de sange, poate ajuta la mentinerea apetitului alimentar normal, poate ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Royal Jely contine laptisor de matca 1.275 ml. un tonic nutritional ce poate contribui la intarirea imunitatii si imbunatatirea starii generale de sanatate.

Ingredienta/fiola:

laptisor de matca - 1.275 ml

extract de radacini de panax ginseng - 4ml Laptisor de matca fiole

miere de albine - 1.9 ml

extract de radacini de astragalus hoantchy - 2.025ml

apa purificata - 0.8ml.

Doze si mod de administrare:

1 fiola/zi, pe cale orala, de preferat dupa micul dejun, amestecata cu putina apa fiarta si racita (50ml), pentru copii se poate dilua cu mai multa apa.

Contraindicatii

Contraindicat persoanelor cu sensibilitate sporita la produse apicole.

A se administra cu prudenta persoanelor cu afectiuni respiratorii severe (astm bronsic), precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A nu se injecta.

Forma farmaceutica

 fiole

Prezentare:

 cutie cu 10 fiole

Producator:

Sanye Intercom

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.