Panax Ginseng,10fiole buvabile, Minerva

Ginseng fiole, Panax Ginseng, Minerva

Prospect: Panax Ginseng fiole buvabile, produs importat din China de Minerva E.S.P si face parte din categoria: Fiole Buvabile, vitamine si minerale, memorie. Contine:2000 mg extract din radacina de Ginseng (radacina vietii) Prezentare: cutie10 fiole,10 ml fiecare. Este un supliment alimentar, in totalitate natural, cu o deosebita valoare nutritiva, cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta organismului scazuta (copii, gravide, lauze, convalescenti). Panax Ginseng fiole, avantaje: creste rezistenta naturala a organismului, imbunatateste activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, recomandat chiar si sportivilor de performanta, incetineste procesul de imbatranire, face organismul mai puternic si mintea mai agera. Se administreaza oral, nu se injecteaza. 

9,55 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ginseng fiole, Panax Ginseng (pret)

Ginseng fiole  

Categoria: Fiole Buvabile, vitamine si minerale, memorie 

Contine: 2000 mg, extract din radacina de Ginseng, (radacina vietii)

Prezentare: cutie 10 fiole x 10 ml 

Ginseng fiole este un supliment alimentar in totalitate natural, cu o deosebita valoare nutritiva, cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta organismului scazuta (copii, gravide, lauze, convalescenti). 

Panax Ginseng fiole avantaje: creste rezistenta naturala a organismului, imbunatateste activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, recomandat chiar si sportivilor de performanta, incetineste procesul de imbatranire, face organismul mai puternic si mintea mai agera.

Este destinat administrarii orale, nu injectarii. 

A se pastra la loc uscat si racoros. 

Prezentare: 10 fiole

S-ar putea sa-ti placa