Panax Ginseng,10fiole buvabile, Minerva

Ginseng fiole, Panax Ginseng, Minerva

Prospect: Panax Ginseng fiole buvabile, produs importat din China de Minerva E.S.P si face parte din categoria: Fiole Buvabile, vitamine si minerale, memorie. Contine:2000 mg extract din radacina de Ginseng (radacina vietii) Prezentare: cutie10 fiole,10 ml fiecare. Este un supliment alimentar, in totalitate natural, cu o deosebita valoare nutritiva, cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta organismului scazuta (copii, gravide, lauze, convalescenti). Panax Ginseng fiole, avantaje: creste rezistenta naturala a organismului, imbunatateste activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, recomandat chiar si sportivilor de performanta, incetineste procesul de imbatranire, face organismul mai puternic si mintea mai agera. Se administreaza oral, nu se injecteaza. 

9,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Ginseng fiole, Panax Ginseng (pret)

Ginseng fiole  

Categoria: Fiole Buvabile, vitamine si minerale, memorie 

Contine: 2000 mg, extract din radacina de Ginseng, (radacina vietii)

Prezentare: cutie 10 fiole x 10 ml 

Ginseng fiole este un supliment alimentar in totalitate natural, cu o deosebita valoare nutritiva, cu rezultate deosebite la persoanele cu rezistenta organismului scazuta (copii, gravide, lauze, convalescenti). 

Panax Ginseng fiole avantaje: creste rezistenta naturala a organismului, imbunatateste activitatea fizica si mentala, reduce stresul si oboseala, recomandat chiar si sportivilor de performanta, incetineste procesul de imbatranire, face organismul mai puternic si mintea mai agera.

Este destinat administrarii orale, nu injectarii. 

A se pastra la loc uscat si racoros. 

Prezentare: 10 fiole

Fisa tehnica

Minerva

Important

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa