Ginseng fiole, Panax Ginseng Extractum, 10 file de baut,

Ginseng fiole, Panax Ginseng Extractum, 10 fiole, Sanye Intercom

Ginseng fiole un remediu natural chinezesc cu beneficii multiple pentru sanatate. Ginseng fiole sau extractul de panax ginseng un remediu chinezesc de vitamine si minerale cu beneficii multiple pentru sanatate, este numita si radacina vietii. Administrat ca supliment pentru a combate oboseala si stresul, poate normaliza activitatea sistemului nervos central, un remediu natural chinezesc pe baza de ginseng poate ajuta la: recuperarea dupa boala; imbunatateste somnul; activarea circulatiei sangvine; reglarea digestiei; stimularea poftei de mancare; reglarea digestiei; cresterea potentei sexuale.

10,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
109,79 RONPana la 2,10 RON
 In stoc
 

 

Ginseng fiole un remediu natural chinezesc cu beneficii multiple pentru sanatate

Ginseng fiole sau extractul de panax ginseng un remediu natural chinezesc plin de vitamine si minerale cu beneficii multiple pentru sanatate, mai este numit si radacina vietii. Administrat ca supliment pentru a combate oboseala si stresul, poate normaliza activitatea sistemului nervos central, un remediu natural chinezesc pe baza de ginseng poate ajuta la: recuperarea dupa boala; imbunatateste somnul; activarea circulatiei sangvine; reglarea digestiei; stimularea poftei de mancare; cresterea potentei sexuale.

Prospect Ginseng fiole

Produsul este un remediu natural chinezesc ce contine extract de radacina de ginseng, din planta de panax ginseng cu minim 6 ani de vegetatie, perioada minima pentru a ajunge planta de ginseng la maturitate) fiind un tonic nutritional care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a imunitatii, precum si la o longevitate crescuta.

Ingrediente pe fiola de ginseng:

extract din radacini de Ginseng (Panax Ginseng) 9 ml, alcool, apa purificata.

Continutul ridicat de vitamine si minerale din Ginseng (Panax Ginseng extractum) poate ajuta la hranirea si revigorarea corpului, inlatura oboseala si stresul, mentinand la nivel inalt capacitatile mentale si psihice, precum si forta si rezistenta fizica. 

Ginsengul sau extractul de Panax Ginseng poate normaliza activitatea sistemului nervos central, un remediu natural pe baza de Ginseng cu beneficii in amelioarea unor suferinte si boli, poate ajuta la: recuperarea dupa boala; imbunatateste somnul; activarea circulatiei sangvine; reglarea digestiei; stimularea poftei de mancare; cresterea potentei sexuale; tonifierea pielii.

1 Fiola de Ginseng folosita cu regularitate (fiola buvabila de baut) pe zi, dimineata sau seara inainte de culcare, poate sa asigure o sanatate si o longevitate crescuta (ginsengul fiind numit si radacina vietii). 

Contraindicatii: a nu se depasii doza zilnica recomandata, a nu se injecta, a nu se lasa la indemana, sau la vederea copiilor mici, contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor cu hipertensiune arteriala, in asm bronsic acut, infectii acute. 

Mod de utilizare: se bea o fiola zilnic, dimineata sau seara inainte de culcare.

Mod de pastrare: la temperatura camerei, sub 25 grade C.

Prezentare: 10 fiole a 10 ml.

Producator: Sanye Intercom, importatorul pentru Romania, la remedii chinezesti naturale cu beneficii multiple pentru sanatate le puteti comanda online la cele mai bune preturi din magazinul SamDistribution.ro.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa