Ginseng fiole, Panax Ginseng Extractum, 10 file de baut,
Pret redus

Ginseng fiole, Panax Ginseng Extractum, 10 file de baut, Sanye Intercom

Ginseng fiole, Panax Ginseng extractum fiole de baut - Prospect: Ginseng, produsul contine extract hidroalcoolic din plante de ginseng (panax ginseng cu minim 6 ani de vegetatie, perioada minima pentru a ajunge planta de ginseng la maturitate) fiind un tonic nutritional care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a imunitatii, precum si la o longevitate crescuta. Ingrediente per fiola: extract din radacini de Ginseng (Panax Ginseng) 9 ml, alcool, apa purificata. Continutul de vitamine si minerale din Ginseng (Panax Ginseng extractum) poate ajuta la hranirea si revigorarea corpului, inlatura oboseala si stresul, mentinand la nivel inalt capacitatile mentale si psihice, precum si forta si rezistenta fizica. Ginsengul (extractul de Panax Ginseng) remediu natural pe baza de Ginseng

11,50 RON13,00 RON- 1,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ginseng fiole, Panax Ginseng fiole | Panax Ginseng fiole de baut

Prospect: Ginseng, produsul contine extract hidroalcoolic din plante de ginseng (panax ginseng cu minim 6 ani de vegetatie, perioada minima pentru a ajunge planta de ginseng la maturitate) fiind un tonic nutritional care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si a imunitatii, precum si la o longevitate crescuta.

Ingrediente per fiola: extract din radacini de Ginseng (Panax Ginseng) 9 ml, alcool, apa purificata.

Continutul de vitamine si minerale din Ginseng (Panax Ginseng extractum) poate ajuta la hranirea si revigorarea corpului, inlatura oboseala si stresul, mentinand la nivel inalt capacitatile mentale si psihice, precum si forta si rezistenta fizica. 

Ginsengul (extractul de Panax Ginseng) poate normaliza activitatea sistemului nervos central, un remediu natural pe baza de Ginseng care poate ajuta la:

recuperarea dupa boala;

imbunatateste somnul;

activarea circulatiei sangvine;

reglarea digestiei;

stimularea poftei de mancare;

cresterea potentei sexuale;

tonifierea pielii.

Fiola de Ginseng folosita cu regularitate 1 (fiola buvabila de baut) pe zi, dimineata sau seara inainte de culcare, poate sa asigure sanatate si o longevitate crescuta (Ginsengul fiind denumit Radacina Vietii). 

Contraindicatii

a nu se depasii doza zilnica recomandata, 

a nu se injecta,

a nu se lasa la indemana, sau la vederea copiilor mici, 

contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, 

persoanelor cu hipertensiune arteriala, 

in asm bronsic acut, 

infectii acute. 

Mod de utilizare: se bea o fiola zilnic, dimineata sau seara inainte de culcare.

Mod de pastrare: la temperatura camerei, sub 25 grade C.

Prezentare: 10 fiole a 10 ml 

S-ar putea sa-ti placa