Laptisor de matca fiole (Royal Jelly) 300 mg, 10 fiole x 10 ml, Only Natural

Laptisor de matca fiole (Royal Jelly) 300 mg, 10 fiole x 10 ml, Only Natural

Sanatate- Magazin online, Tratament cu Laptisor de matca fiole, Royal Jelly 300 mg,10 fiole x 10 ml-Only NaturalLaptisorul de matca, fie sub forma de capsule sau fiole, cunoscut sub denumirea de Royal Jelly, este un supliment alimentar cu beneficii pentru sanatate. In compozitia laptisorului de matca se gasesc proteineaminoacizi liberi, enzime, lipide, zaharuri, vitamine (mai ales A,C,E si cele ale complexului B),hormoni si precursori hormonali, substante minerale, steroli, compusi de fosfor, ect. Datorita prezentei vitaminelor din grupa B, LAPTISORUL DE MATCA joaca un rol esential in reactiile chimice ale schimburilor de gaze la nivel celular, precum si in metabolismul glucidic, lipidic si protidic. Utilizat ca supliment alimentar sau nutritiv, laptisorul de matca

15,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Laptisor de matca fiole, Royal Jelly Only Natural 

Laptisorul de matca,fie sub forma de capsule sau fiole, cunoscut sub denumirea de Royal Jelly, este un supliment alimentar cu beneficii pentru sanatate. In compozitia laptisorului de matca se gasesc proteineaminoacizi liberi,enzime,lipide,zaharuri,vitamine (mai ales A,C,E si cele ale complexului B), hormoni si precursori hormonali, substante minerale, steroli, compusi de fosfor, ect. 

Datorita prezentei vitaminelor din grupa B, LAPTISORUL DE MATCA joaca un rol esential in reactiile chimice ale schimburilor de gaze la nivel celular, precum si in metabolismul glucidic, lipidic si protidic. 

Aplicat ca tratament sau utilizat ca supliment alimentar sau nutritiv, laptisorul de matca s-a dovedit un important factor antiateroslerotic ,antianemic, imunostimulant, hepatoprotector, antiastenic (in asteniile fizice si endocrine) 

Datorita prezentei acetilcolinei si a vitaminelor B, el este un adjuvant in afectiunile sistemului nervos. 

Ingrediente/ fiola/10ml: Apa purificata, miere, Royal Jelly (laptisor de matca) 300mg.