Alge Marine 100g Sanye Intercom

Alge Marine 100g Sanye Intercom

Tratament cu alge marine deshidratate de la Sam Distribution Distribuitor produse naturiste Sanye Intercom adjuvant in curele de slabire tratamentul hepatitei cronice Energizant - pret

3,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tratament: Alge Marine deshidratate, 100g | Distribuitor produse naturiste-Sanye Intercom

Alge Marine-Prospect

Algele marine sunt organisme complete si autonome prin fotosinteza lor. De aceea, in masa lor se acumuleaza selectiv, din apa marii, foarte multe elemente chimice in forme organice usor asimilabile de catre organismul uman: fosfor, sulf, magneziu, potasiu, fier, mangan, iod, calciu, zinc, cupru, seleniu, siliciu, bor si altele. Toate aceste elemente sint necesare ca factori activi in componenta vitaminelor (de exemplu vitamina B12 cu cobalt) sau intra in felurite enzime. Algele marine mai contin si cele mai importante vitamine: A, B, D1, D2, B12, E, K, F, PP. Pentru sinteza de proteine, algele marine contin toti aminoacizii, inclusiv pe cei esentiali (care se gasesc numai in corpul animalelor), fie in compozitia proteinelor lor, fie liberi si preluati imediat in proteosinteza din corpul nostru. Algele marine mai contin glucide si lipide de mare folos pentru hrana noastra

Efecte:

Tratamentul cu alge marine deshidratate poate fi un tratament adjuvant care poate sustine sistemul endocrin, contribuind la functionarea normala a metabolismului. Folosirea constanta a algelor marine se poate resimti prin ameliorarea anemiilor, asteniilor, tulburarilor glandelor (nu numai ale tiroidei), a afectiunilor cardiace, arterosclerozei, a unor afectiuni pulmonare, a tulburarilor circulatorii. Pot ajuta la cresterea performantelor sportive. Constituie un adjuvant in curele de slabire, in tratamentul hepatitei cronice si acute, hipovitaminozei, lipsei de calciu si magneziu, profilaxiei infectiilor microbiene si virale. Moduri de intrebuintare: algele marine deshidratate se inmoaie in apa rece timp de 30-40 de minute, apoi se clatesc bine pentru a asigura prospetimea. Pot fi consumate prajite, fierte, inabusite sau preparate la rece cu ceapa, ghimbir, usturoi, zahar, otet, sare, sos de soia, ardei iute, ulei etc, dupa preferinte. Depozitare: la temperatura camerei (sub 250C ) 

Prezentare Punga 100 g Alge Marine 100g Sanye Intercom 

Producator: Sanye Intercom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.