Noni On, 450mg, 10 fiole

Noni On, 450mg, 10 fiole

Noni On 450mg 10 fioleNoni On 450mg 10 fioleDescriere: Noni On 450 mg x 10 fiole Sanye IntercomNoni Oral Liquid este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman. Compozitie:Fiecare fiola contine: 8% fructe de Noni (Morinda citrifolia), 29% sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), 63% apa purificata. Descriere: Este adjuvant in cresterea imunitatii, rezistentei fizice si psihice, in echilibrarea pH-ului si in mentinerea unui metabolism bun, in microcirculatie, in reducerea simptomelor bolilor cronice de piele;- ajuta la stimularea secretiei de melatonina din epifiza promovand somnul;- imbunatateste functiile gastro-intestinale, accelereaza absorbtia in organism a diferitilor nutrienti si este un bun detoxifiant;- antioxidant prin excelenta ajut ...

11,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Noni On 450mg 10 fiole

Noni On 450mg 10 fiole Descriere: Noni On 450 mg x 10 fiole Sanye Intercom Noni Oral Liquid este un produs natural, netoxic si inofensiv pentru corpul uman. 

Compozitie: Fiecare fiola contine: 8% fructe de Noni (Morinda citrifolia), 29% sirop din porumb cu continut ridicat de fructoza (izoglucoza), 63% apa purificata. 

Descriere: Este adjuvant in cresterea imunitatii, rezistentei fizice si psihice, in echilibrarea pH-ului si in mentinerea unui metabolism bun, in microcirculatie, in reducerea simptomelor bolilor cronice de piele; 

- ajuta la stimularea secretiei de melatonina din epifiza promovand somnul; 

- imbunatateste functiile gastro-intestinale, accelereaza absorbtia in organism a diferitilor nutrienti si este un bun detoxifiant; 

- antioxidant prin excelenta ajuta la inhibarea cresterii celulelor maligne, sporeste abilitatea corpului de a se reface, este antibacterian, antiinflamator, antialergic; 

- infrumuseteaza si previne imbatranirea pielii. 

Mod de administrare: Oral, cate o fiola de 1-2 ori pe zi, inainte de micul dejun sau dupa cina. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului inclus in cutie si se bea continutul. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 2 fiole pe zi). 

Mod de prezentare: Cutie cu 10 fiole a 10 ml. 

Noni este denumirea populara pentru fructul arborelui Morinda citrifolia, originar din Polinezia, Malaezia, Australia si Asia de Sud. Fructul are o compozitie incredibil de bogata in substante bioactive. 

Noni On 450 mg x 10 fiole Sanye Intercom 

Produs Sanye Intercom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.