Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly fiole

Ginkgo Biloba, Ginseng, Royal Jelly fiole

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fioleExtractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivelcerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare.Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasu ...

12,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Sanye Intercom

Descriere: Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole Extractul de ginkgo biloba poate contribui la irigarea si la oxigenarea normala la nivel cerebral si periferic(membrele superioare si inferioare), putand: ajuta la mentinerea tonusului venos normal: sustine functiile cognitive prin ameliorarea progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare. 

Extractul de Ginseng poate: ajuta la mentinerea rezistentei organismului si a capacitatii sale de efort; ajuta la recuperare in perioadele de convalescenta; sustine functionarea normala a sistemului nervos. 

Laptisorul de matca participa la biosinteza acizilor nucleici si a proteinelor, putand contribui la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si ajuta la desfasurarea normala a functiilor psihice si cognitive. 

Continut: Extract de frunze de ginkgo biloba 2500mg; Extract din radacina de panax ginseng 600mg; laptisor de matca/Royal jelly 300mg; Miere de albine.  

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10ml. 

Mod de administrare:1-2 ori pe zi cate o fiola. 

A se agita bine inainte de folosire. Se poate amesteca cu apa, suc de fructe, sifon. 

Contraindicatii: A se evita in timpul sarcinii.In caz de reactie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului si consultatia din partea medicului. 

Prezentare cutie x 10 fiole 

Aici gasiti toata gama de produse Sanye Intercom Gingobiloba Ginseng & Royal Jelly -fiole 

Producator: Sanye Intercom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.