Goji - Ganoderma extract fiole x 10 buc, Sanye

Goji - Ganoderma extract fiole x 10 buc, Sanye

Goji & Ganoderma extract fiole x 10 bucDescriere: Goji & Ganoderma extract fiole x 10 bucAcest produs este obtinut prin metode de fabricatie patentate, pe baza de plante de cea mai inalta calitate.Produs revitalizant, elimina oboseala de peste zi, protejeaza ficatul si rinichii, constituie un adjuvant in ameliorarea afectiunilor renale si a caderii parului cauzata de suprasolicitarea psihica si intelectuala.Prin administrare indelungata, ajuta la fortificarea organismului si intarirea imunitatii. Prezentare:cutie cu 10 fiole a 10 ml.Administrare: cate 1-2 fiole pe zi. Prezenta sedimentelor pe fundul flaconului constituie un fenomen normal; agitati flaconul inainte de administrare.Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la inde ...

12,48 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Goji & Ganoderma extract fiole

Descriere: Goji & Ganoderma extract fiole x 10 buc Acest produs este obtinut prin metode de fabricatie patentate, pe baza de plante de cea mai inalta calitate. Produs revitalizant, elimina oboseala de peste zi, protejeaza ficatul si rinichii, constituie un adjuvant in ameliorarea afectiunilor renale si a caderii parului cauzata de suprasolicitarea psihica si intelectuala. 

Prin administrare indelungata, ajuta la fortificarea organismului si intarirea imunitatii. 

Prezentare: cutie cu 10 fiole a 10 ml. 

Administrare: cate 1-2 fiole pe zi. Prezenta sedimentelor pe fundul flaconului constituie un fenomen normal; agitati flaconul inainte de administrare. 

Contraindicatii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se injecta. 

Precautii de administrare: persoanele care, din motive medicale, folosesc diverse medicamente, femeile insarcinate si cele care alapteaza sunt rugate sa consulte medicul sau personalul specializat inainte de administrarea acestui produs sau a oricaror alte suplimente nutritive. 

Contine: Fiecare fiola de 10 ml contine extract din: fructe de Goji 46%, ciuperci Reishi (Ganoderma Lucidum) 18%, radacini de Polygonum multiflorum (Fo-Ti) 9% , fructe de Jujuba (Ziziphus jujube) 6%,rizomi de Jade bamboo (Chamaedorea Erumpens) 3%, radacini de Astragalus membraceus 6%, Poria cocos 7%, miere de albine 5%, apa purificata. Prezentare cutie x 10 fiole buvabile Sanye Intercom 

Fructele de goji (Licium chinese) au un continut bogat de Beta-carotena, vitamine, calciu si diverse minerale, iar in combinatie cu Ganoderma lucidum constituie un excelent supliment nutritiv, recomandat deopotriva femeilor si barbatilor. Goji & Ganoderma extract fiole x 10 buc Produs Sanye Intercom

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.