Bautura energizanta Ginseng Drink - SamDistribution.ro

Bautura energizanta Ginseng Drink, 120 ml, Sanye

Contine Panax Ginseng - Recomandari: amelioreaza stresul, ofera energie, rezistenta si forta sunt unele dintre cele mai cunoscute beneficii ale ginsengului. 

10,40 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Bautura energizanta Ginseng Drink, 120 ml, Panax Ginseng

Bautura energizanta Ginseng Drink pentru adulti. Produsul contine Panax Ginseng (radacina de Ginseng) cunoscuta ca "radacina vietii".

Cele mai cunoscute beneficii ale ginsengului

Recomandari:

Amelioreaza stresul, ofera energie, rezistenta si forta sunt unele dintre cele mai cunoscute beneficii ale ginsengului. 

Rădăcina de ginseng este un adaptogen. Adaptogenii sunt medicamente pe bază de plante care fac corpul nostru mai rezistent la stresul mental, fizic și de mediu și, astfel, ne ajută să rezistăm presiunii pe care o simțim în fiecare zi. Lucrează în multe direcții - reduc nivelul cortizolului - hormonul stresului, consolidând în același timp funcțiile glandelor suprarenale. Acestea normalizează funcțiile vieții și vă permit să acumulați energie pentru a combate probleme specifice, dar nu provoacă stimulare excesivă, ceea ce le deosebește de cafea. Ginsengul poate proteja stomacul de apariția ulcerelor cauzate de stres.

A fost folosit pentru a crește puterea și rezistența de mii de ani. Este perfect pentru persoanele sănătoase care ar dori să își sporească capacitatea fizică, precum și pentru cei care se luptă cu oboseala cronică. Stimularea are loc mai ușor decât după ce ați băut cafea, ginsengul nu vă face nervos și nu crește ritmul cardiac.

Ingrediente:

extract de Ginseng (Panag Ginseng), miere, apa distilara, conservant - benzonat de sodiu.

Recomandare de consum:

1-2 sticle pe zi ca bautura energizanta. Ginsengul amelioreaza stresul, adauga energie, rezistenta si forta

Prezentare:

120 ml de produs, ambalaj din sticla.

Producator: 

Changhun Tianli Health Products Co.LTD. China

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.