Extract lichid de Cordyceps Sinensis si Ginseng

Extract de Cordyceps Sinensis si Ginseng, 10 fiole

Cresterea Imunitatii | Extract lichid de Cordyceps Sinensis si Ginseng Descriere: Extract lichid de Cordyceps Sinensis si Ginseng, 10 fiole, este un supliment alimentar cu efect tonic, tonic general, recomandat pentru imbunatatirea starii de sanatate si persoanelor cu imunitate scazuta, cresterea imunitatii la adulti, face parte din gama de produse naturiste Sanye Intercom. Tonic nutritional care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si cresterea imunitatii organismului produs naturist, obtinut din planta cordyceps sinensis ce creste in provinciile Qinghai si Tibet si ginseng. Cordyceps Sinensis si Ginseng Indicatii: este recomandat persoanelor stresate, care obosesc usor, sunt slabite, irascibile, agitate, au fumat timp indelungat sau au sentimentul ca imbatranesc prea repede

12,45 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Extract de Cordyceps Sinensis si Ginseng ( imunitate scazuta) 

Descriere: Extract lichid de Cordyceps Sinensis si Ginseng, forma farmaceutica - fiole buvabile, este un supliment alimentar cu efect tonic, un tonic general, recomandat pentru imbunatatirea starii de sanatate a persoanelor cu imunitate scazuta, cresterea imunitatii la adulti, face parte din gama de produse naturiste Sanye Intercom. 

Tonic nutritional care contribuie la imbunatatirea starii de sanatate si cresterea imunitatii organismului produs naturist, obtinut din planta cordyceps sinensis ce creste in provinciile Qinghai si Tibet si ginseng. 

Indicatii:

este recomandat persoanelor stresate, care obosesc usor, sunt slabite, irascibile, agitate, au fumat timp indelungat sau au sentimentul ca imbatranesc prea repede. 

Produsul poate sustine functionarea normala a sistemului respirator si hepatic si poate ajuta la ameliorarea disconfortului dat de picioare obosite. 

Compozitie: cordyceps 80%, ginseng 20%.

Mod de administrare

cate o fiola dimineata si seara dupa masa. 

A se agita inainte de utilizare.

Eventualele depuneri nu afecteaza calitatea si eficienta produsului. 

Contraindicati

a nu se depasii doza recomandat pentru consumul zilnic; 

a nu se injecta;

contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor cu tulburari hormonale grave ( cancer de prostata ).

A se administra cu prudenta persoanelor care folosesc concomitent medicatie antidiabetica, sau care sunt planificati pentru interventii chirurgicale iminente, care au suferit o operatie de transplant si /sau folosesc agenti imunosupresori.

Prezentare: cutie, 10 fiole a 10 ml 

Produsul nu se mai importa in Romania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa