Mumio Rasina Muntilor 60 tablete Damar

Mumio Rasina Muntilor, 60 tablete, Damar

Mumio Rasina Muntilor, 60 tablete, Damar. Mumio este un extract obtinut dintr-o rasina a carui compozitie este bogata in antioxidanti si vitamine. Este folosit ca tratament alternativ al diverselor afectiuni cu efecte nefaste asupra sanatatii.

36,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Mumio Rasina Muntilor, 60 tablete, Damar

Mumio este un extract obtinut dintr-o rasina a carui compozitie este bogata in antioxidanti si vitamine. Este folosit ca tratament alternativ al diverselor afectiuni cu efecte nefaste asupra sanatatii.

Prospect Mumio Rasina Muntilor 60tb-Tonic General. MUMIE este cunoscut sub numele de MUMIO, balsam, suc de stanca, cunoscut din cele mai vechi timpuri. 

Se gaseste in stanci greu accesibile pentru oameni, in pesteri sub forma de concretiune, concentrari de turturi. 

MUMIO curatata si demineralizata este de culoare cafeniu inchis, o masa lipicioasa si vascoasa care se inmoaie la caldura mainilor avand un miros specific de smoala si un gust amar la dizolvarea in apa. 

Cercetarile asupra MUMIO continua in cadrul Institutului Chimico-Farmaceutic din Leningrad in cadrul catedrei de Farmacologie si Tehnologie Farmaceutica precum si la Institutele similare din Moscova, Taskent si Dusanbe. 

Domenii de utilizare: Boli ale tractului digestiv; Hemoroizi; Fracturi ale oaselor; Procese osteo tuberculozice; Tromboflebita; Rani infectate purulente si inflamate; Fenomene dispeptice; Otita purulenta; dureri de cap, migrene, ameteli, epilepsie, paralizia nervului facial; Balbaiala; Hemoragie nazala; Hemoragie pulmonara; Alergii si inflamatii; Astm bronsic; Afectiuni specifice femeilor; Sterilitatea la femei si barbati; Afectiuni ale nervilor periferici; Paradontoza; Eczeme ale membrelor. 

Actiune: este un tonic general; influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism; inlatura oboseala , avand o actiune tonica generala. 

Mod de administrare: 

Se ingurgiteaza dizolvat in sucuri, apa, miere, ceai, lapte datorita solubilitatii sporite. 

Se aplica si ca unguent in dozele recomandate (vezi Dozarea). 

Dozare: Cantitatea necesara de MUMIO pentru o administrare 0,2 - 0,4 - 0,5g in functie de greutate, astfel:

- pana la 70 kg 0,2 g (de 1-2 ori/zi )

- pana la 80 kg 0,3 g (de 1-2 ori/zi)

- pana la 90 kg 0,3-0,4 g (de 1-2 ori/zi)

- peste 90 kg 0,5 g (de 1-2 ori/zi)

Prezentare: 60 tablete

Data ultimei actualizari: 22.12.2022

Radu & Sons
5941828005127

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.