Energizant cu germeni grau si nuca, 360gr, Apicola Pastoral Georgescu

Energizant cu germeni grau si nuca, 360gr, Apicola Pastoral Georgescu

Energizant Germeni Grau, Nuca 360gr Apicola Pastoral Georgescu - Energizant cu germeni de grau si nuca are efect tonic, energizant, vitaminizant, se recomanda in perioadele efort fizic si intelectual sustinut pentru elevi, studenti, sportivi, ca adjuvant in deficiente imunitare, anemii, stari de slabiciune cauzate de oboseala sau stres.

12,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere: Energizant Germeni Grau, Nuca 360gr Apicola Pastoral Georgescu

Produse si tratamente naturiste, produse apicole naturale Apicola Pastoral Georgescu, Germeni de grau, nuca pentru Anemii, Oboseala, Stres

Energizant cu germeni de grau si nuca are efect tonic, energizant, vitaminizant, se recomanda in perioadele efort fizic si intelectual sustinut pentru elevi, studenti, sportivi, ca adjuvant in deficiente imunitare, anemii, stari de slabiciune cauzate de oboseala sau stres.

Preparatele

Mod de administrare:

3-6 lingurite/zi.

Energizant Germeni Grau, Nuca 360Gr Apicola Pastoral Georgescu

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.