Laptisor de matca fiole (Royal Jelly) 300 mg, 10 fiole x 10 ml, Only Natural

Laptisor de matca fiole (Royal Jelly) 300 mg, 10 fiole x 10 ml, Only Natural

Sanatate- Magazin online, Tratament cu Laptisor de matca fiole, Royal Jelly 300 mg,10 fiole x 10 ml-Only NaturalLaptisorul de matca, fie sub forma de capsule sau fiole, cunoscut sub denumirea de Royal Jelly, este un supliment alimentar cu beneficii pentru sanatate. In compozitia laptisorului de matca se gasesc proteineaminoacizi liberi, enzime, lipide, zaharuri, vitamine (mai ales A,C,E si cele ale complexului B),hormoni si precursori hormonali, substante minerale, steroli, compusi de fosfor, ect. Datorita prezentei vitaminelor din grupa B, LAPTISORUL DE MATCA joaca un rol esential in reactiile chimice ale schimburilor de gaze la nivel celular, precum si in metabolismul glucidic, lipidic si protidic. Utilizat ca supliment alimentar sau nutritiv, laptisorul de matca

15,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Laptisor de matca fiole, Royal Jelly Only Natural 

Laptisorul de matca,fie sub forma de capsule sau fiole, cunoscut sub denumirea de Royal Jelly, este un supliment alimentar cu beneficii pentru sanatate. In compozitia laptisorului de matca se gasesc proteineaminoacizi liberi,enzime,lipide,zaharuri,vitamine (mai ales A,C,E si cele ale complexului B), hormoni si precursori hormonali, substante minerale, steroli, compusi de fosfor, ect. 

Datorita prezentei vitaminelor din grupa B, LAPTISORUL DE MATCA joaca un rol esential in reactiile chimice ale schimburilor de gaze la nivel celular, precum si in metabolismul glucidic, lipidic si protidic. 

Aplicat ca tratament sau utilizat ca supliment alimentar sau nutritiv, laptisorul de matca s-a dovedit un important factor antiateroslerotic ,antianemic, imunostimulant, hepatoprotector, antiastenic (in asteniile fizice si endocrine) 

Datorita prezentei acetilcolinei si a vitaminelor B, el este un adjuvant in afectiunile sistemului nervos. 

Ingrediente/ fiola/10ml: Apa purificata, miere, Royal Jelly (laptisor de matca) 300mg.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.