Pastile pentru potenta maxima, Maxro,4 capsule,Mad House

Pastile pentru potenta maxima, Maxro,4 capsule,Mad House

Pastile pentru potenta maxima, Maxro,4 capsule,Mad HousePotenta maxima, 100% garantata!Cu o formula 100% naturala, rezultata din experienta milenara a medicinei naturiste orientale, Maxro reprezinta cel mai eficient produs de potenta, asigurand virilitatea masculina si o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri. Este un supliment alimentar cu actiune simultana pe mai multe planuri, ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa.Dr. Matt Sawyer, Chicago Univ. :,,Formula Maxro este una dintre minunile medicinei orientale"Maxro Beneficii:Erectii maxime, de lunga durata; prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii.Maximizarea dorintei sexuale si a increderii in fortele proprii.Cresterea substantiala a libidoului si a energiei sexuale.Performante sexuale de invidiat.Abilitat ...

42,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Pastile pentru potenta maxima, Maxro, 4 capsule, Mad House


Potenta maxima, 100% garantata! Cu o formula 100% naturala, rezultata din experienta milenara a medicinei naturiste orientale, Maxro reprezinta cel mai eficient produs de potenta, asigurand virilitatea masculina si o experienta sexuala unica pentru ambii parteneri.
Este un supliment alimentar cu actiune simultana pe mai multe planuri, ce garanteaza o viata sexuala sanatoasa.
Dr. Matt Sawyer, Chicago Univ. : ,,Formula Maxro este una dintre minunile medicinei orientale"

Maxro Beneficii:

Erectii maxime, de lunga durata; prelungirea actului sexual si a momentului ejacularii. Maximizarea dorintei sexuale si a increderii in fortele proprii. Cresterea substantiala a libidoului si a energiei sexuale. Performante sexuale de invidiat. Abilitatea de a avea erectii frecvente. Partide de sex de calitate incredibila pentru ambii parteneri. Efecte benefice la nivelul aparatului reproducator.
Maxro este un produs terapeutic remarcabil, ce maximizeaza durata si fermitatea erectiei, sporeste libioul si frecventa erectiilor.
Principalul beneficiu al utilizarii Maxro se inregistreaza la nivelul redobandirii increderii in potentialul propriu, in carisma si calitatea personala, efecte ce genereaza o calitate superioara a relatiilor sexuale, dar si non-sexuale.
Veti obtine din nou erectii puternice, de durata, ce va vor accentua satisfactia actului sexual. Datorita performantelor erotice de invidiat, partenerea dvs va fi pe deplin satisfacuta si se va simti cu adevarat femeie din toate punctele de vedere.
Prezentare: 4 capsule

Fisa tehnica

Mad House

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: