Respiratory Protect Probiotics

Respiratory Protect Probiotics, 30 comprimate de supt, Secom

Respiratory Protect Probiotics Solaray, 30 comprimate de supt, probiotic natural pentru copii actioneaza pentru sustinerea sistemului respirator superior si a cavitatii bucale. Efecte si beneficii: sustinerea sanatatii sistemului respirator; faciliteaza fluidificarea secretiilor bronsice; ajuta la cresterea pH-ului la nivelul cavitatii orale; ajuta la calmarea manifestarilor racelilor comune; Ingrediente per comprimat: Xilitol 500 mg; Vitamina C 250 mg (acid ascorbic, ascorbat de calciu); Streptococcus salivarius K12 10 mg; Bacillus coagulans 25 mg; Zinc 5 mg (gluconat). Doze si mod de administrare: Copii 1-3 ani:1 comprimat/zi, maruntit si amestecat cu mancare, sub atenta supraveghere a parintilor; Copii 3-12 ani: 2 comprimate/zi, dizolvate lent in cavitatea bucala;

54,60 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Descriere

Respiratory Protect Probiotics - Solaray, 30 comprimate de supt

Respiratory Protect Probiotics - Solaray, 30 comprimate de supt, probiotic natural pentru copii actioneaza pentru sustinerea sistemului respirator superior si a cavitatii bucale.

Efecte si beneficii:

sustinerea sanatatii sistemului respirator;

faciliteaza fluidificarea secretiilor bronsice;

ajuta la cresterea pH-ului la nivelul cavitatii orale;

ajuta la calmarea manifestarilor racelilor comune;

Ingrediente per comprimat:

Xilitol 500 mg

Vitamina C 250 mg (acid ascorbic, ascorbat de calciu),

Streptococcus salivarius K12 10 mg

Bacillus coagulans 25 mg

Zinc 5 mg (gluconat)

Doze si mod de administrare:

Copii 1-3 ani: 1 comprimat/zi, maruntit si amestecat cu mancare, sub atenta supraveghere a parintilor; 

Copii 3-12 ani: 2 comprimate/zi, dizolvate lent in cavitatea bucala;

Copii de peste 12 ani si adulti: cate 1 comprimat de 1-3 ori/zi, dizolvate lent in cavitatea bucala sau conform recomandarii consultantului de specialitate. 

A se pastra la frigider dupa desigilare. 

Deoarece produsul Respratory Protect de la Solaray include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Prezentare: 30 comprimate pentru supt

Producator: Solaray

Importator pentru Romania: Secom

Produsul Respiratory Protect Probiotics, 30 comprimate, producator Solaray, importator pentru Romania - Secom, probiotic natural pentru copii actioneaza pentru sustinerea sistemului respirator superior si a cavitatii bucale este parte componenta de produse, remedii naturiste din categoria: Boli ale aparatului respirator - Dureri de gat din vitrina de produse naturiste a magazinului Samdistribution.ro la preturi de producator.   

Atentie!! La Samdistribution.ro toata lista de produse si suplimente alimentare Secom le puteti comanda online la preturi recomandate de importator. 

Fisa tehnica

SOLARAY

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa