septoprop (proposept)

Septoprop (Proposept), 30 comprimate, Institutul Apicol

Septoprop (Proposept) - Produsul Proposept a fost rebranduit si este comercializat in farmacii, plafare cu noua denumire comerciala Septoprop, producatorul fiind acelasi Institutul Apicol (I.C.D. Apicultura). Septoprop comprimate de supt cu propolis (extract de propolis standardizat), zaharoza si excipienti (stearina si talc). Produsul este un supliment alimentar cu indicatii pentru afectiunile respiratorii precum: Laringite, Faringite, Traheo-bronsite. Actiune terapeutica: propolisul, principalul ingredient activ al produsului, ofera proprietati antiseptice, cicatrizante-epitelizante si antiinflamatorii, la nivelul cailor respiratorii superioare dar si ale tractului digestiv. Recomandari ca tratament adjuvant: imunitate scazuta; imbunatatirea confortului respirator, dureri de gat

13,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Septoprop (Proposept), 30 comprimate, Institutul Apicol

Septoprop (Proposept) prospect:

Produsul Proposept a fost rebranduit si este comercializat in farmacii, plafare cu noua denumire comerciala Septoprop, producatorul fiind acelasi Institutul Apicol (I.C.D. Apicultura). Septoprop comprimate de supt cu propolis (extract de propolis standardizat), zaharoza si excipienti (stearina si talc).

Produsul este un supliment alimentar cu indicatii pentru afectiunile respiratorii precum: Laringite, Faringite, Traheo-bronsite.

Actiune terapeutica: propolisul, principalul ingredient activ al produsului, ofera proprietati antiseptice, cicatrizante-epitelizante si antiinflamatorii, la nivelul cailor respiratorii superioare dar si ale tractului digestiv.

Recomandari: Tratament adjuvant pentru:

imunitate scazuta;

imbunatatirea confortului respirator;

stimularea funcţiilor imunologice ale organismului;

cresterea capacitatii naturale de aparare a organismului;

cresterea rezistentei organismului in perioadele de convalescenta, de suprasolicitare fizica si intelectuala;

Doze si mod de administrare:

Pentru afectiuni respiratorii la copii: 1 comprimat pe zi; adulti: cate un comprimat de 3/4 ori pe zi, care nu se inghite, se consuma prin sugere ca orice produs zaharos.

Prezentare: flacon 30 comprimate.

Produsul Septoprop, 30 comprimate, Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) este parte componenta de produse, remedii naturiste din categoria: Boli ale aparatului respirator - Dureri de gat din vitrina de produse naturiste Samdistribution.ro la preturi de producator.   

Atentie!! La Samdistribution.ro toata lista de produse apicole (apiterapie de uz uman) si produse cosmetice Institutul Apicol (I.C.D.Apicultura) le puteti comanda online la preturi de producator. 

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: