Cartilaj de Rechin, 30 cps, Medigrun

Cartilaj de Rechin, 30 cps, Medigrun

30,54 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Cartilaj De Rechin Medigrun

Ajuta la mentinerea cartilajului articulatiilor si este un puternic antiinflamator. Previne modificarile degenerative si la oprirea neoformatiei nedorite de vase sanguine, care alimenteaza celulele canceroase si are o influenta pozitiva asupra sistemului imunitar al organismului. Este indicat in tratamentul osteoporozei alaturi de calciu & argila. In aceasta formula completa:cartiaj de rechin, vitamine si minerale confera o putere semnificativa pentru o functionare sanatoasa a cartilajelor si articulatiilor. CONTINUT: cartilaj de rechin pulbere 500 mg, Vitamina B1 0,5 mg, Vitamina B2 0,5 mg, Vitamina B6 0,5 mg, Vitamina B9 70 µg, Vitamina B1 1 µg, Vitamina C 25 mg 

ADMINISTRARE: 4/zi inainte de masa. A nu se lasa la indemana copiilor. 

Mod prezentare cutie x 30 cps 

Producator Medigrun Germania

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.