Cartilaj de Rechin Plus Walmark, 30 capsule

Cartilaj de Rechin Plus Walmark, 30 capsule

Cartilaj de rechin natural sub formă de pulbere, supliment alimentar Walmark Romania, formula imbogatita cu vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, benefic pentru funcționarea normală a cartilajelor și a oaselor disponibil in oferta SamDistribution si face parte din categoria de produse si remedii naturiste cu beneficii pentru Oase, Articulatii si Muschi. 

42,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Cartilaj de Rechin natural de la Walmark Romania 

Cartilaj de rechin natural sub formă de pulbere un supliment alimentar de la Walmark Romania, formula imbogatita cu vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, benefic pentru funcționarea normală a cartilajelor și a oaselor. 

Proprietăți:

Cartilajul de rechin este un mucopolizaharid complex care conţine proteine, cum ar fi colagen, dar şi substanţe neproteice – glucozamină şi condroitină, elemente esenţiale ale cartilajului articular.  Cartilajul de rechin este des utilizat în medicina tradiţională chinezească, fiind o sursă naturală de calciu şi fosfor, iar Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului, benefic pentru funcționarea normală a cartilajelor și a oaselor.

Cartilaj de rechin PLUS de la Walmark asigură:

- Cartilaj de rechin natural sub formă de pulbere

- Formulă îmbunătățită cu Vitamina C

- Capsule ușor de administrat

- Formulă ce nu conține conservanți, zahăr sau coloranți

- Produs fabricat în unitate certificată GMP

Ingrediente/ 4 capsule:

Cartilaj de rechin  2960,00 mg

Vitamina C   24,0 mg

Mod de administrare:

Ca supliment alimentar, 2 capsule de 2 ori pe zi, înaintea meselor.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.